Evenimentul Zilei > Monden > Ninsorile bizare din deșert sunt un semn pentru sfârșitul lumii? O profeție din Biblie avertizează
Ninsorile bizare din deșert sunt un semn pentru sfârșitul lumii? O profeție din Biblie avertizează

Ninsorile bizare din deșert sunt un semn pentru sfârșitul lumii? O profeție din Biblie avertizează

Vremea extremă, cu fenomenele atipice care au caracterizat această iarnă, este o realitate. Adepții Bibliei cred că aceste anomalii au fost prezise în Sfânta Scriptură și indică sfârșitul lumii.

Sfârșitul lumii profețit în Biblie de Isaia ar putea fi aproape! Adepții convinși ai Bibilei au comparat ninsoarea care a căzut recent în două deșerturi diferite cu o profeție a lui Isaia. Potrivit acestora, fenomenul meteo rar indică faptul că sfârșitul vremurilor este aproape.

Sfârșitul lumii este profețit în Biblie! A nins ca niciodată în deșerturile arabice

Duminică a nins în provincia Asir din Arabia Saudită, pentru prima oară în ultimii 50 de ani. Temperaturile au scăzut la -2 C. Miercurea trecută a nins, de asemenea, în orașul algerian Ain Sefra, considerat o poartă către Sahara. A fost a patra iarnă consecutivă când s-a înregistrat zăpadă sau gheață într-o zonă considerată aridă în mod normal. Înainte de prima ninsoare și apariția gheții la Ain Sefra, nu mai ninsese de 37 de ani.

Există voci care cred că vremea neobișnuită este un semn indubitabil că se apropie sfârșitul lumii. Spre exemplu, canalul Israel365 News, care „oferă o perspectivă biblică proaspătă”, potrivit propriei descrieri, afirmă că profetul Isaia vorbește adesea de înflorirea deșerturilor, ca parte a explicației sale pentru sfârșitul vremurilor. În versetul 35:1 Isaia spune: „Deșertul arid se va bucura, lumea sălbatică se va bucura/Și va înflori ca un trandafir”. Iar în versetul 43:19 acesta proclamă: „Sunt gata să fac ceva nou/Chiar dacă va cădea zăpada, vei observa imediat/ea va face un drum prin sălbăticie/și printre râurile deșertului”.

Sfârșitul lumii după profetul Isaia: sunt ninsorile “râurile deșerturilor“ din Biblie?

Apariția neobișnuită a zăpezii în zone cu un climat în general arid și în regiuni foarte calde ar putea fi un indiciu că sunt acele “râuri ale deșertului” indicate de profet, consideră unii adepți ai profețiilor biblice. Însă Isaia a amintit de zăpadă și dintr-o perspectivă mai optimistă. El a spus că zăpada a fost un semn de bun augur pentru iertarea Domnului, menționată în versetul 1:18. În acest verset, Hashem spune: “Fie păcatele tale ca purpura, ele pot deveni albe ca zăpada/Fie ele roșii ca lâna vopsită/Ele pot deveni ca lâna pură”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE