Nu Nostradamus e regele viitorului, ci Dienach! Secrete milenare smulse de la masoni

Nu Nostradamus e regele viitorului, ci Dienach! Secrete milenare smulse de la masoni

Oamenii au fost atraşi încă din cele mai vechi timpuri de felul în care va arăta viitorul, aspect la care celebrul astrolog Nostradamus a fost depăşit de Paul Amadeus Dienach, un profesor elvețian de limbă germană ale cărui secrete au fost o provocare pentru cei mai mari masoni ai lumii.

Dienach a ajuns celebru în toată lumea datorită unei experienţe care la vremea când a fost trăită putea fi considerată nebunie pură. Şi poate că şi în zilele noastre, dacă ar apărea o astfel de istorisire, ar fi suficienţi aceia care ar pune anumite probleme psihice în legătură directă cu povestitorul.

Trebuie spus că Paul Amadeus Dienach a trăit ceea ce în vremurile noastre moderne cunoaştem ca fiind călătoria în timp. Ca atare, este cumva normal ca subiectul să fie privit cu o doză importantă de scepticism. Cine mai are timp şi atenţia necesară pentru a crede că un om a văzut ce va trăi omenirea la finalul mileniului 3?

Ne puteți urmări și pe Google News

Coma care l-a făcut nemuritor

Şi totuşi, în anul 1921, Paul Amadeus Dienach a făcut-o! A fost anul în care profesorul elvețian avea o sănătate foarte fragilă. În cele din urmă, acesta a căzut într-o comă atât de profundă încât în tot timpul în care a fost „absent” a văzut viitorul până în anul 3900.

Conform informaţiilor care au împânzit Internetul, profesorul suferea de o formă rară de encefalită şi se pare că datorită ei a avut parte de una dintre cele mai bizare experienţe ce-i pot fi date unui om de-a lungul vieţii. Cât a fost în comă, Paul Dienach ar fi călătorit în viitor şi a ajuns până în anul 3906.

Un an a durat până când Paul a deschis ochii, spre bucuria familiei sale şi a tuturor celor care îl cunoşteau. Fire pragmatică şi bine înfiptă în realităţile acelei vremi, Dienach a realizat că dacă va încerca să povestească acea experienţă sunt şanse mari să fie internat la spitalul de nebuni. Aşa că a amânat totul pentru momentul considerat ideal pentru o spovedanie de asemenea importanţă.

Jurnalul care a stârnit masonii

Astfel, profesorul a decis să noteze totul într-un jurnal şi cu puțin înainte de a muri a înmânat însemnările studentului său preferat, George Papachatzis. Ulterior, grecul a devenit profesor de renume la Universitatea Panteion, iar manuscrisul a circulat printre membrii Lojei Masonice din Atena.

În 1972, ucenicul lui Dienach a decis să publice jurnalul mentorului său, dar iniţiativa lui a avut consecințe cumplite. Profesorul îi înfuriase pe cei mai mari masoni ai vremii, care nu doreau divulgarea acelor secrete, iar influenţa exercitată de aceştia a dus la îndepărtarea lui de la catedră.

N-a fost doar asta! Rămas fără slujbă, George Papachatzis a încasat şocuri zdravene şi de la mai-marii Bisericii. Cumva, până la urmă, puținele copii ale jurnalului au dispărut aproape în totalitate. Au rămas, totuşi, câteva repere a ceea ce a trăit Dienach în timpul comei care a durat un an.

Va fi urgie în următorii 300 de ani

Printre cele mai importante însemnări care au supravieţuit într-o formă sau alta şi care rivalizează cu acelea ale lui Nostradamus, se regăsesc cele referitoare la Al Doilea Război Mondial (despre care Dienach a susţinut că se va produce între 1939-1945) şi la perioada 2000-2300, care va reprezenta o epocă neagră a omenirii.

De asemenea, fostul profesor de germană a văzut în călătoria lui că oamenii vor avea reuşite tehnologice senzaţionale, dar nu vor şti cum să facă faţă suprapopulării planetei, care va fi o mare problemă şi pentru cele mai luminate creiere ale lumii. De asemenea, acesta a susţinut că oamenii vor rămâne fără resursele necesare hranei întregii populaţii, context în care mediul înconjurător va fi distrus.

Nu lipseşte nici o previziune despre planeta Marte, despre care a spus că va fi colonizată în jurul anului 2200 cu 20 de milioane de oameni. Din nefericire, toată populaţia de pe Planeta Roşie va fi ucisă de un dezastru natural în 2265.

Când vine Al Treilea Război Mondial?

Al Treilea Război Mondial, subiect despre care se vorbeşte din ce în ce mult în prezent, va lovi planeta în 2309 şi va fi nimicitor pentru umanitate. O mare parte a mapamondului va fi distrusă din cauza armelor folosite în confruntarea mondială.

În 2396, Dienach a notat că va urma stabilirea definitivă a unui Parlament global pe Pământ şi a unui singur Guvern Planetar, iar în 3382 oamenii vor dobândi o nouă abilitate spirituală, numită hiperintuiţie. Astfel, cei mai puternici dintre noi ar urma că caute „marea lumină spirituală” pentru a avea puteri creatoare de amploare.

Umanitatea va avea cea mai bună perioadă a ei în anii 3500. Va fi Epoca de Aur, dar fără a avea vreo legătură cu sintagma folosită de propaganda comunistă pentru a marca mandatul lui Nicolae Ceauşescu. La acea vreme, totul devine gratuit, proprietatea privată dispare, iar succesul indivizilor nu va mai însemna bogăţia materială, ci evoluția spirituală.

Munca durează doar doi ani

În acest timp al iluminării, oamenii lucrează doar doi ani. Va exista abundență, traiul decent va fi accesibil tuturor, iar criminalitatea aproape va dispărea. „În anii 3900, populaţia va fi redusă până în jur de 1 miliard de oameni. Apare o mutație majoră a creierului uman.

Ca urmare, se instalează o nouă epocă de lumină pentru omenire, care este guvernată de «creatori universali». Cea mai mare ameninţare a omenirii vor fi atacurile cibernetice, iar cei care practică asta sunt numiţi «Sălbatici». Notiţele din jurnalul lui Dienach au fost publicate în cartea Cronicile viitorului”, se arată pe desprelume.ro.

sursa foto