Pericol imens la granițele României! Previziunea șocantă a lui Nostradamus pentru țara noastră

Pericol imens la granițele României! Previziunea șocantă a lui Nostradamus pentru țara noastră

Intrate în imaginarul colectiv, previziunile lui Nostradamus dau fiori multora, căci a anticipat multe evenimente istorice, iar una dintre predicțiile sale are legătură directă cu România.

Celebrele predicții ale lui Nostradamus s-au adeverit, deși nu în totalitate. Este cunoscut faptul că inclusiv prăbușirea World Trade Center a fost menționată de acesta în catrenele sale.

Ne va invada Rusia?

Oamenii de știință au elucidat mai multe profeții, inclusi pentru anii ce vor urma. Viitorul pare înfricoșător, cu atât mai mult cu cât și evenimentele de anul acesta ar fi fost menționate de Nostradamus. Iată care sunt profețiile făcute de Nostradamus.

  • Vor apărea mai multe conflicte armate între multe ţări. Vor dura chiar până în anul 2041, iar România va fi cucerită de Rusia.
  • Un val imens de dezastre naturale posibil să lovească planeta. Nostradamus menționează că cea mai mare parte a Angliei va fi inundată. Tot din cauza inundaţiilor va suferi şi coasta de sud a Americii de Sud. De asemenea, va izbucni foametea la nivel mondial.
  • Omul va crea accidente grave în Europa şi America.
  • Se schimbă ordinea mondială. Se presupune că Belarus şi Ucraina vor deveni centrul comerţului european.
  • India sau China vor avea un nou dictator tiran.
  • Omul va ajunge pentru prima dată pe planeta Venus.

Un român, al doilea Nostradamus

Pe numele său real Michel de Nostredame, Nostradamus (1503-1566) a fost un faimos medic, cabalist  și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

Cel mai renumit cercetător al operei și vieții sale este românul Vlaicu Ionescu (1922-2002). A urmat filosofia la Bucureşti, apoi Conservatorul de muzică şi Școala de pictură bisericească a Patriarhiei. Pictura a însemnat doar un început de drum pentru că, în urma unor exerciții de yoga, întrebând o entitate transcendentă care îi va fi cursul vieții, i s-a răspuns ”Vei fi un fel de Nostradamus”.

Întemeiază în Statele Unite The International Center for Nostradamus Studies și în 1976 publică un prim studiu despre celebrul prezicător francez (Mesajul lui Nostradamus despre era proletară). Se prefigura acolo distrugerea sistemului comunist și prăbușirea URSS. Cu referire la România, Vlaicu Ionescu declara că a putut descifra în catrenele francezului o serie de evenimente majore din istoria ei: Unirea principatelor, Războiul pentru independență, invazia sovietică din 1944, revoluția din 1989, moartea lui Nicolae Ceaușescu.