Mircea Badea a avut numai cuvinte dure pentru a caracteriza modul în care procesul dintre jurnaliști și Kovesi a avut loc și modul în care acesta a fost decis. Din perspectiva jurnalistului, nici măcar nu se poate vorbi de vreo „luptă” între cele două tabere, din cauza surplusului de forță pe care șefa DNA l-ar deține.

„Nu e niciun război. E o execuţie. Nu e legalitate de arme. DNA a palmat orice fel de probleme ale lui Mircea Băsescu până la emisiunile noastre. Kovesi s-a enervat şi ne-a executat cu ajutorul unor judecători fricoşi. Cu ce armată să mă determine ei pe mine să îmi cer scuze? Voi fi solidat şi financiar cu colegii mei de televiziune şi de emisiune. Banii îi poate lua teoretic, dar nu mă poate face să îmi cer scuze", a subliniat Badea, în intervenția sa.

„O fi considerat că eu am 100% dreptate, de aia nu m-a introdus şi pe mine în procesul ăsta. Kovesi se umileşte pe ea din poziţia pe care o are pentru această acţiune penibilă. Nu a demonstrat prejudiciul. Kovesi a executat la noi tot ce se putea executa. Pe fondatorul trustlui, sediile noastre care stau în paragină acum, şi acum acest proces. Face un abuz în serviciu incredibil. Noi suntem Greu de ucis partea a cincea", a adăugat Mircea Badea.

Te-ar putea interesa și: