Nora lui Adrian Năstase, apariție surprinzătoare la un eveniment. Ce detaliu a ieșit la iveală

Nora lui Adrian Năstase, apariție surprinzătoare la un eveniment. Ce detaliu a ieșit la iveală Sursa foto: Facebook

Nora lui Adrian Năstase, apariție surprinzătoare la un eveniment. Ce detaliu a ieșit la iveală

Soția lui Andrei Năstase, Bianca, a apărut la un eveniment cu pantalonii decupați în zona intimă, fiind foarte pasionată de modă, dar asta nu este tot. Nora lui Adrian Năstase și-a arătat tatuajul pe care puțini au avut ocazia să-l vadă.

Andrei Năstase, fiul cel mare a lui Adrian Năstase și al Danei Năstase, a fost surprins la braț cu soția sa, fostul model Bianca Ciuvăț, la un eveniment privat. Ea este mamă a doi băieți, pasionată de modă și o fire excentrică. Aceasta a purtat un costum alb, decupat în zona inghinală, lăsând la vedere și un tatuaj inedit.

Tatuajul reprezintă portretul unei femei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiul lui Adrian Năstase, pasionat de tatuaje

Nu doar nora lui Adrian Năstase iubește tatuaj, ci și soțul său, Andrei Năstase. El şi-a făcut un desen pe umărul drept imediat după ce tatăl lui a fost încarcerat. „Si vis pacem, para bellum” și-a scris permanent pe piele, iar citatul îi aparţine unui istoric din timpul Imperiului Roman.

Sursă Instagram

Andrei Năstase, 36 de ani, se iubește cu manechinul Bianca Ciuvăț de ani buni. Ei sunt și părinții a doi băieței, Nicolas și Filip-Mihail. Aceștia s-au căsătorit în vara lui 2017 și s-au asigurat să aibă o nuntă pe cinste.

„Da, m-am căsătorit! Mireasa-mi Bianca, mama, tata, fratele şi naşii nostri ne-au fost nuntaşi, iar voi prietenii noştri ne sunteţi meseni în suflet. Fiecăruia dintre voi am închinat paharul şi toţi aţi dansat în hora frumoasă a nunţii noastre! Vă mulţumesc de gândurile bune, vă preţuiesc şi sigur vom avea ocazia să sărbatorim cu fast botezul celui mic!”, a scris pe Facebook fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase.

Fiul lui Adrian Năstase nu a putut să nu cheme la eveniment și politicieni faimoși din România. Evenimentul a avut loc în prima zi din Anul Nou chinezesc.

„Andrei si Bianca au hotarat sa se casatoreasca si sa ofere o familie copilului lor ce va veni peste cateva saptamani. Ceremonia de ieri a fost o ceremonie simpla, la starea civila si la biserica, doar cu parintii si cu nasii, in asteptarea momentului cand, la vara, vor invita toate rudele si toti prietenii sa le impartaseasca aceasta bucurie, la botezul fiului lor.

P.S. Interesant, ieri, a fost prima zi din Anul Nou chinezesc, Anul Cocosului de foc, si a inceput un nou ciclu de 12 ani. Să aducă tuturor bucurii, sănătate si bunăstare!”, a scris Adrian Năstase, la acel moment, potrivit retetesivedete.ro.