Evenimentul Zilei > Justitie > Noi probleme pentru What’s Up. Poliția a plecat pe urmele sale
Noi probleme pentru What’s Up. Poliția a plecat pe urmele sale

Noi probleme pentru What’s Up. Poliția a plecat pe urmele sale

Chemat în fața judecătorilor, pentru a da explicații într-un dosar DIICOT, cântărețul What's Up este de negăsit. Prin urmare, magistrații au cerut ca inculpatul să fie căutat și adus în instanță de către poliție.

Noi probleme pentru What’s Up. După ce procurorii DIICOT i-au clasat dosarul pentru deținere de droguri, iată că Marius Ivancea, alias What’s Up, s-a trezit căutat de poliție. Judecătorii au emis pe numele artistului citații, pentru ca acesta să se prezinte la proces. Numai că, corespondența s-a întors la expeditor, deoarece destinatarul nu mai locuia la adresa indicată.

Noi probleme pentru What’s Up. Polițiștii trimiși să îl localizeze pe artist

Magistrații au dispus, recent, ca polițiștii să îl localizeze pe inculpatul Ivancea și să transmită instanței noul domiciliu. pentru ca acesta să fie citat ca la carte. Procesul în care What’s Up este chemat la bară a fost deschis de procurorii DIICOT. Aceștia au solicitat instanței confirmarea deciziei de clasare a dosarului în care a artistul a fost cercetat pentru deținere de substanțe interzise. Dacă judecătorii vor admite cererea DIICOT, What’s Up poate răsufla ușurat. Există însă și posibilitatea ca instanța să trimită dosarul înapoi la DIICOT, pentru continuarea anchetei.

Potrivit legii, „în cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.

Marius Ivancea a scăpat, anul trecut, devinitiv și de dosarul de ultraj. După ce a fost ținut la sertar jumătate de an, iar lumea a uitat de scandal, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au decis să claseze dosarul.

Acesta era acuzat că a agresat trei polițiști. La fel ca și DIICOT, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a trimis instanței dosarul pentru confirmarea soluției. Judecătorii au admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulata în dosar.

„În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanţa nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunţarea la urmărire penală, în cauza având ca obiect infracţiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN şi RĂDUNĂ ALIN SEBASTIAN, IOVA DANIEL NICOLAE, CAIN LUCIAN În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”.

Artistul a fost acuzat și de ultraj

What’s Up a fost acuzat de ultraj la finele anului 2019, când a fost săltat de un echipaj al Secției 17.

Întrucât artistul era agresiv, agenții au încercat să-l imobilizeze, moment în care acesta l-a mușcat de picior pe unul dintre ei. Mai mult, Ivancea i-a amenințat pe oamenii legii cu bătaia și ar fi afirmat chiar că va apela la bătăuși profesioniști, scrie spynews.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.