Neil Lennon, antrenor la Rapid. Cum a negociat Dan Șucu

Neil Lennon, antrenor la Rapid. Cum a negociat Dan Șucu Dan Șucu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Dan Șucu și Neil Lennon vor semna luni, 20 mai, contractul prin care tehnicianul nord-irlandez va prelua conducerea tehnică a clubului giuleștean. Antrenorul interimar Bogdan Lobonț va primi o funcție în cadrul clubului.

Dan Șucu semnează contractul cu noul antrenor

La finalul meciului câștigat de Rapid cu 2-0 în fața celor de la FCSB, Dan Șucu a anunțat oficial că tehnicianul nord-irlandez va fi numit antrenor al clubului giuleștean. Patronul vișiniilor a subliniat că negocierile au decurs ușor, tehnicianul irlandez a pus accentul mai degrabă pe investițiile pe care conducerea clubului le va face decât pe salariul pe care îl va încasa.

Dan Șucu, finanțatorul Rapdiului

Dan Șucu. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Suntem hotărâți să investim în club”

„Noi ştim că mâine (luni, n. red.) ar trebui să semnăm contractul. Şi sperăm ca marţi să aveţi plăcerea să aveţi conferinţa de presă. Nu pot spune că au fost negocieri dure absolut deloc. Dânsul nu a negociat ceva special.

Tot ce a negociat a fost ajutorul şi investiţia pe care o facem în club, pentru a-l face mai puternic. Nu a fost niciodată interesat de suma pe care ar încasa-o dânsul. Mult mai interesat a fost să vadă că suntem hotărâţi să investim în club, să îi dăm putere pentru anul următor", a declarat Dan Şucu.

Ne puteți urmări și pe Google News
Bogdan Lobonț

Bogdan Lobonț rămâne la Rapid. Sursa foto: Arhiva EvZ

Dan Șucu: Bogdan Lobonț va rămâne în mod cert în club

După ce a ratat toate obiectivele, Dan Șucu l-a demis pe Cristiano Bergodi. Italianul a refuzat o înțelegere amiabilă și a obligat conducerea clubului să respecte condițiile contractuale referitor la clauzele de reziliere.

În locul lui Bergodi, Dan Șucu l-a numit interimar pe fostul portat al tricolorilor, Bogdan Lobonț. În privința celui din urmă, patronul Rapidului a declarat că va ocupa în continuare o funcție în cadrul clubului giuleștean. „Bogdan Lobonţ va rămâne în mod cert în club, şi-i mulţumim pentru tot ce a făcut".

În vârstă de 52 de ani, noul tehnician al Rapidului a evoluat la echipe cu tradiție din Premier League precum Crewe Alexandra, Leicester, Celtic, Nottingham Forest sau Wycombe, potrivit Agerpres.