Evenimentul Zilei > Sport > Naționala României are un nou selecționer. Breaking News
Naționala României are un nou selecționer. Breaking News

Naționala României are un nou selecționer. Breaking News

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de tineret, a acceptat oferta pe care conducerea FRF i-a făcut-o și va conduce destinele Naționalei „Mari” a României cel puțin pentru următorii doi ani.

După înfrângerile cu Suedia și Spania, și în urma jocului foarte slab prestat de echipă, Cosmin Contra și-a încheiat oficial colaborarea cu FRF. S-a discutat despre venirea lui Hagi, Petrescu sau Boloni, dar iată că alesul a fost, în cele din urmă, Mirel Rădoi.

Discuțiile au început încă după meciul cu Suedia, atunci când Cosmin Contra a dat primele semne că nu mai vrea să continue. Inițial, Rădoi a refuzat și i-a explicat lui Mihai Stoichiță, cel care a încercat să-l înduplece, că vrea să-și respecte cuvântul dat în vară. Cum eșecul categoric cu Spania l-a scos total din calcule pe Contra, Rădoi a rămas varianta favorită a FRF.

Primul semn că antrenorul de 38 de ani ar lua în considerare ideea de a prelua naționala mare a venit după meciul tineretului din Irlanda de Nord. „Sunt multe lucruri care trebuie lămurite”, a spus Rădoi la sfârșitul partidei.

Ulterior, au urmat mai multe discuții cu Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu. ProSport a aflat că lucrurile s-au clarificat abia la sfârșitul săptămânii ce tocmai s-a încheiat, atunci când Rădoi și-a dat acordul pentru a prelua naționala mare a României.

Obiectivul lui Rădoi este unul clar, Mondialul din 2022. Indiferent de prestația României la barajul pentru calificarea la Euro 2020, postul său va fi în siguranță, anunță prosport.ro.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: