Jurnaliştii englezi au pus tunurile pe portughezul André Villas-Boas, antrenorul lui Chelsea, după ce londonezii au pierdut miercuri seară la Napoli cu 1-3, în manşa întâi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Englezii cataloghează eşecul de pe "Stadio San Paolo" drept o catastrofă. Maniera în care tehnicianul portughez a conceput echipa şi "tactica sinucigaşă" au fost aspru criticate de presa britanică.

"The Sun" vorbeşte chiar despre o revoltă a mai multor jucători împotriva antrenorului de doar 34 de ani. Villas-Boas i-a lăsat pe banca de rezerve în partida de la Napoli pe Lampard, Obi Mikel, Essien şi Torres.

"Joacă la Napoli şi apoi mori"

Parafrazând o frază celebră, cei de la "Daily Star", sub titlul "Joacă la Napoli şi apoi mori", anunţă iminenta demitere a lui Villas-Boas.

"Telegraph Sport" avansează şi numele viitorului antrenor, spaniolul Rafa Benitez. La prima participare în Liga Campionilor, Napoli a jucat aseară ca pe vremea lui Maradona. Napoletanii nu s-au speriat atunci când Juan Mata a deschis scorul (27) şi au revenit spectaculos. Lavezzi (38 şi 65) şi Cavani (45+2) au fost cei care au marcat pentru Napoli.

Tot miercuri, Real Madrid a remizat pe "Lujniki" din Moscova, cu ŢSKA, scor 1-1.