„Briliantul” a vorbit pentru prima dată în calitatea oficială de jucător al formaţiei franceze Ajaccio. Mutu a fost încântat de primirea de care a avut parte şi a spus că este foarte motivat.
„Am avut parte de o primire călduroasă şi neaşteptată. Mă motivează extraordinar această surpriză plăcută. Nu poţi să ai oferte doar de la echipe ca Juventus sau Inter. Vin propuneri şi din alte părţi, trebuie să analizezi împreună cu familia, mie mi-a plăcut proiectul Ajaccio, sper să ajut echipa să crească, sunt mândru să fac parte din acest proiect. Nu vreau să fiu starul lui Ajaccio, nu pot eu să rezolv toate meciurile echipei. Suntem un grup, vrem să fim apreciaţi ca echipă. Am făcut puţină pregătire în ultima vreme, nu e suficient. Trebuie să mă antrenez bine toată săptămâna, apoi să merg la echipa naţională. Nu joc de trei luni şi jumătate, e important să mă recuperez fizic”, a spus fotbalistul piteştean.
Alex Dupont, antrenorul echipei corsicane, l-a comparat pe Adrian Mutu cu suedezul Zlatan Ibrahimovici, starul celor de la PSG. „A fost o mare oportunitate să luăm un jucător de talia lui Adrian. Mutu este Ibrahimovici al nostru, e un jucător cu profil ofensiv, aveam nevoie de el şi sunt sigur că putem fi mai puternici".