Evenimentul Zilei > Social > Un BĂRBAT din Bihor s-a PREFĂCUT MORT pe trecerea de pietoni. Poliţiştii nu i-au apreciat gestul
Un BĂRBAT din Bihor s-a PREFĂCUT MORT pe trecerea de pietoni. Poliţiştii nu i-au apreciat gestul

Un BĂRBAT din Bihor s-a PREFĂCUT MORT pe trecerea de pietoni. Poliţiştii nu i-au apreciat gestul

Ca și cum ar fi jucat o scenă de film, omul s-a întins în mijlocul trecerii de pietoni și a stat nenmișcat timp de câteva minute bune, timp în care mașinile au format o coadă în spatele lui. Polițiștii l-au “înviat din morți” cu o amendă consistentă.

Cetățeanul “turmentat” în vârstă de 47 de ani din Bihor a fost ridicat de oamenii legii, după ce a refuzat să se ridice de pe „zebră”, prefăcându-se inconștient și încercând să blocheze circulația la intersecția străzilor Taberei și Tăşnad, scrie site-ul local Știri de Cluj.
Gestul bărbatului a stârnit un adevărat haos. Inclusiv ambulanța a fost chemată la fața locului, dar asistenta a constatat că bihoreanul este perfect conștient și a nu vrut nici în ruptul capului să fie îngrijit. Mai mult, când polițiștii au vrut să-i afle datele personale, a început să înjure ca un birjar.
“Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie în vederea identificării şi luării măsurilor legale ce se impun. În urma audierilor, bărbatul a fost identificat în persoana numitului M.H., în vârstă de 47 ani, din judeţul Bihor şi a fost sancţionat de către poliţişti cu amendă contravenţională în cuantum de 1.000 lei, în conformitate cu art. 3, pct.1 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.