Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Motivul pentru care Dan Capatos a fost înlocuit la emisiunea Xtra Night Show. Ce probleme a avut prezentatorul
Motivul pentru care Dan Capatos a fost înlocuit la emisiunea Xtra Night Show. Ce probleme a avut prezentatorul

Motivul pentru care Dan Capatos a fost înlocuit la emisiunea Xtra Night Show. Ce probleme a avut prezentatorul

Din cauza unor probleme care nu suportau amânare, Dan Capatos a fost înlocuit de colega sa, Paula Chirilă, la pupitrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Dan Capatos a dispărut, în urmă cu câteva zile de pe micile ecrane. Cunoscutul prezentator al emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars a fost înlocuit de Paula Chirilă și a explicat ce l-a obligat să iasă „din joc” pentru scurt timp. Alături de cea care i-a luat locul lui Capatos s-a aflat și Cătălin Bordea.

Dan Capatos a vorbit despre absența de la pupitrul emisiunii de la Antena Stars, „Xtra Night Show”

Dan Capatos a explicat că absența a fost fundamentată și a primit acceptul șefilor pentru a lipsi de la emisiune. „A fost o absenţă motivată, agreată împreună cu şefii mei, pe care nu am vrut să o amplificăm aiurea, mai mult decât era cazul. Suntem, totuşi, 3 prezentatori la emisiune care putem să ne înlocuim unul pe celălalt când se ivesc situaţii d-astea”, a explicat Dan Capatos pentru cancan.ro.

În luna septembrie, prezentatorul TV a mai avut o zi în care a lipsit, atunci fiind înlocuit tot de colega sa, Paula Chirilă. Dan Capatos a fost plecat la un festival de muzică din Cluj. „Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este”, spunea, Paula Chirilă, la vremea respectivă.

Dan Capatos a deutat în presă la cotidianul „Evenimentul Zilei”, la vârsta de 19 ani

Dan Capatos a intrat în presă atunci câd avea 19 ani, la cotidianul Evenimentul zilei acolo unde a ajuns în pozitia de șef al Departamentului Servici Secrete și Probleme Militare. Dan Capatos a prezentat emisiunea VDTV la Antena 3, apoi s-a mutat la Antena 1 unde a ajuns șef al Departamentului monden de la Observator.

De asemenea, a prezentat emisiunea „Dimineața devreme”, împreună cu Cristina Cioran și Cristina Dochianu. În cele din urmă, a devenit realizatorul show-ului de noapte „Un show păcătos”.