Evenimentul Zilei > EVZ Special > Monica Anisie a ieșit la atac. L-a zgâriat pe un tânăr liberal, pentru a se asigura de corectitudinea acestuia
Monica Anisie a ieșit la atac. L-a zgâriat pe un tânăr liberal, pentru a se asigura de corectitudinea acestuia

Monica Anisie a ieșit la atac. L-a zgâriat pe un tânăr liberal, pentru a se asigura de corectitudinea acestuia

În contextul alegerilor PNL din Sectorul 2, Monica Anisie a zgâriat un coleg de partid, pentru a se asigura că numărătoarea voturilor are loc în mod corect.
Monica Anisie a ieșit la atac cu unghiile. Demnitara l-a zgâriat pe un tânăr liberal pentru a se asigura că voturile sunt numărate corect și nu are loc nicio tentativă de fraudă. Gestul liberalei vine în contextul alegerilor pentru șefia filialei din Sectorul 2.

Monia Anisie atacă cu unghiile

Luni seară, în contextul alegerilor de la filiala PNL din Sectorul 2, Monica Anisie a vrut să se asigure că voturile sunt numărate corect astfel încât l-a zgâriat cu unghiile pe un tânăr liberal, potrivit declarațiilor acestuia.

”Doamna Anisie recurge la gesturi de violență. Mi-a băgat unghia în mână pentru că am stat foarte aproape de colegii ei”, a spus tânărul liberal care a fost zgâriat de Anisie.

Monica Anisie a câștigat alegerile

Luni seara au avut loc alegeri pentru Sectorul 2. Monica Anisie a câștigat șefia filialei liberalilor.

Anisie, susținătoare a lui Florin Cîțu, a candidat împotriva Oanei Nicolescu, susținătoare a lui Ludovic Orban.

Înainte de a candida pentru o nouă funcție de președinte a filialei PNL Sector 2, Monica Anisie a anunțat că la viitorul congres al liberalilor îl va vota în fruntea partidului pe Florin Cîțu. Ea susține că, deși a fost îndemnată să-și arate sprijinul pentru premier abia după ce va câștiga alegerile interne, nu i s-a părut normal să procedeze în acest mod.

„Rezultatele obținute la alegerile prezidențiale, locale și parlamentare, dar, mai ales, oamenii care au venit alături și au ales sa rămână. Resursa umană din filială este cea mai mare realizare, iar echipa pe care eu o propun la alegerile din 5 iulie întărește ceea ce spun, oameni competenți și onești, cu realizări remarcabile, atât profesionale, cât și politice.Din păcate, au existat și momente în care oamenii pe care i-am crezut dedicati, în realitate, nu aveau decât interese personale. Dar aceștia sunt foarte puțini.

Cred că o altă realizare este și deschiderea Centrului educațional ,,Educaţie la puterea2″, acolo unde s-au desfășurat activități de pregătire pentru elevii de gimnaziu și liceu, pentru examenele  naționale și nu numai. Profesori dedicati, în mod voluntar, i-au pregătit pe elevi chiar și în perioada pandemiei de COVID-19, pregătire oferită  online. Iar pentru asta le sunt recunoscătoare și le  mulțumesc tuturor colegilor profesori pentru implicare!”, a declarat Monica Anisie pentru Evenimentul Zilei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.