Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte suspectă. Cum a fost găsit cadavrul unui bărbat de 54 de ani
Moarte suspectă. Cum a fost găsit cadavrul unui bărbat de 54 de ani

Moarte suspectă. Cum a fost găsit cadavrul unui bărbat de 54 de ani

Un bărbat de 54 de ani din Galați a murit în condiții suspecte. Poliţiştii  încearcă să elucideze misterul morții sale, el fiind găsit cu mai multe răni produse cel mai probabil prin înjunghiere.

El locuia singur într-o garsonieră de la marginea orașului, iar miercuri seară a fost găsit în casă, cu mai multe răni prin înjunghiere.

Mirosul suspect de pe palierul blocului

Bărbatul nu a mai fost văzut de câteva zile de către vecini, care au intrat la bănuieli. Mai mult, oamenii au simţit şi un miros suspect atunci când treceau prin dreptul usei victimei.

Vecin: „Noi am văzut că lipseşte de mai multe zile. El tot timpul era prin faţa blocului, prin cartier. Şi am zis că ceva nu-i în regulă”.
Reporter: „Cam de cât timp lipsea?”
Vecin: „Eu ultima dată l-am văzut duminică, la ora 11”.

Pentru că unul dintre vecini avea cheia de rezervă a garsonierei, au hotărât să intre în apartament. Au văzut mai multe haine şi pături aranjate pe pat, iar acest lucru i-a făcut să creadă că victima nu este acasă. Când să plece, au văzut o mână însângerată care ieşea de sub o pilotă.

Reporter: „Aţi intrat în apartament şi ce aţi găsit?”
Vecin: „Nişte pături deasupra şi, la un moment dat, vecinul de la 4 a zis, băi, ia uite o mână acolo. Băi, hai să ieşim afară şi hai să anunţăm poliţia”.

Cine ar putea fi principalul suspect

Victima divorţase în urmă cu aproape un an. Avea un amic care locuia pe stradă şi cu care obişnuia să consume alcool chiar în garsoniera sa. Se pare că cei doi se certau destul de des, după cum afirmă vecinii.

Vecin: „A găsit pături pe el acolo, de vreo trei zile mort în casă. Era cu un boschetar de ăsta”.
Reporter: „Era tăiat? Cu cuţitul?”
Vecin: „Am înţeles că era pe la mâini, cu pături pe el”.
Reporter: „Cine l-a omorât l-a ascuns? A vrut să-l ascundă?”
Vecin: „Probabil că da”.

Poliţiştii din Galați au reuşit să identifice un bărbat pe care l-au condus la secţie, pentru anchetă. Joi, procurorii vor decide dacă acesta poate fi principalul suspect în ceea ce pare a fi o crimă odioasă, scrie stirileprotv.ro.