Evenimentul Zilei > Actualitate > Cei doi copii din Galați, dați dispăruți de părinți, au fost găsiți
Cei doi copii din Galați, dați dispăruți de părinți, au fost găsiți

Cei doi copii din Galați, dați dispăruți de părinți, au fost găsiți

Cei doi minori de 13 şi 14 ani, care au plecat împreună de la locuinţele lor, din municipiul Galaţi, în urmă cu două zile, şi nu au mai revenit, au fost găsiţi, în cursul nopţii de miercuri spre joi, în gara din Iaşi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului  Iași (IPJ), minorii, un băiat şi o fată, au fost preluaţi de poliţiştii Secţiei 3 Galaţi, care s-au deplasat în municipiul Iaşi, iar după audiere urmează a fi încredinţaţi părinţilor.

La data de 9 martie, în jurul orei 22,00, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, ar fi plecat, în cursul aceleiaşi zile, de la domiciliu, şi nu a mai revenit.

La aceeaşi oră, a fost înregistrată la Secţia 3 Poliţie o altă sesizare, făcută de o femeie, din municipiul Galaţi, cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu, în cursul zilei, a nepotului său, de 14 ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi sunt prieteni şi ar fi plecat împreună în direcţia Constanţa, luând trenul de ora 14,30, ei fiind văzuţi ultima dată împreună în gara Constanţa.

CITIȚI ȘI: Alertă dispariție copii! Dacă i-ați văzut, anunțați poliția