Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida, umilită de fani. Ținuta îndrăzneață care a ruinat-o – FOTO
Mirela Vaida, umilită de fani. Ținuta îndrăzneață care a ruinat-o – FOTO

Mirela Vaida, umilită de fani. Ținuta îndrăzneață care a ruinat-o – FOTO

Celebra prezentatoare a fost ținta gurilor rele din cauza unor pantaloni mult prea scurți pe care i-a purtat în timpul emisiunii sale.

Mirela Vaida nu a mai putut „fenta” criticile venite din partea oamenilor ce o urmăresc cu fiecare ocazie în emisiunea „Acces Direct”, scrie Cancan.

În ultima ediție a emisiunii sus menționate, prezentatoarea a ales un look cel puțin „inedit”, care se pare că nu a scăpa de ochii vigilenți ai urmăritorilor ei. Pentru că un necaz nu vine niciodată singur, Mirela Vaida a primit și un val de reproșuri, cu privire la invitații pe care îi aduce prea des în platou, criticile făcând referire la Viorel și Vulpița din Vaslui.

Fiindcă sezonul cald deja și-a intrat în rol, vedeta TV a alege din ce în ce mai des să poarte pantaloni scurți, lucru care pe unii oameni îi nemulțumește.

Deși majoritatea comentariilor sunt pozitive, întotdeauna sar în ochi cele negative : „Bă, da’ îmbrăcată ești!”, „Nu a ajuns materialul la pantaloni? S-au terminat rochiile de prin magazine?”.

Mihaela, una dintre fanele Mirelei Vaida i-a scris: „Dacă ai mai avea și alți invitați ar fi perfect”, semn că lumea s-ar cam fi săturat să o vadă doar pe Vulpița la televizor.