Este alertă de gradul 0 la FC Viitorul după ce Mircea Rednic, antrenorul echipei, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Informația a fost confirmată de clubul lui Gheorghe Hagi, printr-un comunicat oficial. Tehnicianul, în vârstă de 58 de ani, vas ta în izolare timp de două săptămâni. În aceeași situație se află și alți doi oameni din staff-ul echipei.

Mircea Rednic are COVID-19. Comunicatul oficial

„În urma unei noi testări Covid-19, efectuată marţi de echipa noastră, rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi şi antrenorul cu portarii Ştefan Preda sunt, din păcate, pozitive! Din această cauză, de comun acord cu antrenorul Mircea Rednic, care va conduce online şedinţele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei noastre vor sta, în această perioadă, alţi doi antrenori din cadrul clubului nostru, Cătălin Anghel şi Cristian Sava. *Precizăm, de asemenea, că toate celelalte teste efectuate marţi, 02.02.2021, pentru jucători, staff-ul tehnic şi administrativ sunt negative!”, transmite clubul FC Viitorul.

FC Viitorul a mai fost „lovit” de virusul chinezesc

În luna octombrie, doi fotbalişti de la FC Viitorul, au fost depistaţi pozitiv cu noul Coronavirus.

Victimele virusului au fost internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea, legitimaţi la FC Viitorul. Cei doi au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 ce fuseseră efectuate în mod preventiv pentru următoarele meciuri ale echipei.

„Internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 efectuate în ultimele zile”, anunța  FC Viitorul.

 A fost răpus de Covid-19 la doar 38 de ani

Nici fotbalul românesc nu a fost cruțat de nemilosul virus. În luna decembrie, Florinel Ursu, fostul mare atacant de la FC Botoșani, a murit la vârsta de 38 de ani, infectat cu Covid-19.

„Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani, a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul Covid-19, Florinel a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat”, au scris reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.