Evenimentul ZileiPoliticaMihai Tudose, caracterizare colorată a viitorului ministru al Sănătății: „discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legenda”

Mihai Tudose, caracterizare colorată a viitorului ministru al Sănătății: „discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legenda”

Mihai Tudose, caracterizare colorată a viitorului ministru al Sănătății: „discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legenda”
Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a descris-o într-un limbaj colorat pe Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS pentru ocuparea postului de viitor ministru al Sănătății.

Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS pentru preluarea portofoliului la Ministerul Sănătății, este „discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legenda”. Această descriere colorată îi aparține fostului premier Mihai Tudose, în prezent europarlamentar al PSD.

Vicepreședinte al PSD, Mihai Tudose a comentat în stilul său acid, nominalizarea secretarului de stat Ioana Mihăilă pentru preluarea conducerii la Ministerul Sănătății. Într-o postare pe Facebook, Mihai Tudose a indicat legătura dintre Ioana Mihăilă şi Vlad Voiculescu, cel pe care îl va înlocui la Ministerul Sănătății.

„Propunerea USR-PLUS pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie, fără vreun folos în pandemie și cu forța politică a 2078 de voturi (3,03%), căpătate în alegerile pentru Primăria Oradea… Și foarte important: discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legenda”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.


UPDATE. Ioana Mihăilă va conduce Ministerul Sănătății. Noul ministru depune jurământul la Cotroceni


„De ce se gudură, jalnic USR-PLUS pe lângă PNL?”

Fostul vicepremier a precizat că se așteaptă ca anumite aspecte legate de ceea ce se întâmplă la Ministerul Sănătății vor trebui lămurite de o comisie parlamentară de anchetă

„De ce se gudură atunci, atât de jalnic, USR-PLUS pe lângă PNL pentru a rămâne în brațe cu ministerul vital pentru țară, dar pe care e evident că nu-l poate administra? De ce, la rândul său, PNL acceptă experimentele criminale de la Ministerul Sănătății? Sunt întrebări la care trebuie să răspundă comisia parlamentară pentru anchetarea gestionării pandemiei, comisie pe care o solicită, de trei săptămâni, PSD”, a mai scris Mihai Tudose pe contul de Facebook.

Tudose insistă pentru înființarea unei comisii parlamentare

El a insistat asupra necesității înființării unei comisii parlamentare care să verifice activitatea de la Ministerul Sănătății legată de pandemia de coronavirus. Mihai Tudose a dat ca exemplu situații similar din Franța și Belgia, unde astfel de comisii funcționează.

„Sau coronadictatura «competenței» asimptomatice de la Palatul Victoria o fi în afara controlului parlamentar?! Între timp, mor români… De care guvernanții își bat joc și după moarte, prin haosul – intenționat și manipulator? – al raportării deceselor de Covid. Români pentru care hemoragia de fondatori ai USR către AUR nu mai înseamnă nimic. Nici măcar o glumă proastă și sfidătoare. Ce prăpastie tragică între viața reală și joaca acestor neisprăviți de-a politica!…”, a mai scris Mihai Tudose.

 


Accesează: