Evenimentul Zilei > Monden > Mihai Bendeac, hărțuit în timpul filmărilor iUmor. Cine i-a purtat sâmbetele actorului și l-a determinat să plece de la Antena 1
Mihai Bendeac, hărțuit în timpul filmărilor iUmor. Cine i-a purtat sâmbetele actorului și l-a determinat să plece de la Antena 1

Mihai Bendeac, hărțuit în timpul filmărilor iUmor. Cine i-a purtat sâmbetele actorului și l-a determinat să plece de la Antena 1

Actorul Mihai Bendeac a renunțat de curând la colaborarea cu Antena 1, însă acesta nu a dorit să explice cauza deciziei sale. Totuși, au apărut informații în legătură cu contractele încheiate între actor și trustul de presă, dar și despre un conflict mai vechi al lui Bendeac cu unul dintre jurații iUmor.

De altfel, juratul Mihai Bendeac a mai avut o tentativă de a încheia brusc proiectul de la Antena 1, fiind înlocuit de Dan Badea în juriul iUmor în ediția 13 din sezonul 12.

Mihai Bendeac, în conflict cu Cheloo

Încă de anul trecut, între Mihai Bendeac și solistul trupei hip-hop Paraziții s-ar fi iscat un conflict, care s-a perpetuat pe durata întregului sezon 12 al emisiunii iUmor, existând chiar un episod în care Cheloo l-ar fi amenințat pe Mihai Bendeac că îl va agresa.

Pe lângă asta, Cheloo l-ar fi alergat pe actor chiar în timpul filmărilor, înjurându-l și amenințându-l cu bătaia. Speriat de amenințări și injurii, Mihai Bendeac s-ar fi baricadat într-o toaletă, moment în care juratul Cheloo ar fi început să lovească cu piciorul în ușa respectivei toalete, vrând ca actorul să iasă de acolo.

Mihai Bendeac și Cheloo, la un pas de bătaie

Mai grav ar fi fost faptul că întreaga echipă de producție, dar și jurata Delia au început să râdă, crezând că este o glumă a celor doi. În acest timp, Mihai Bendeac, afectat de ceea ce i se întâmplase și de inacțiunea echipei de la Antena, ar fi decis să încheie colaborarea cu ei, în ciuda contractului pe care îl are încheiat cu producătorii iUmor și a aplanării conflictului cu Cheloo.

Recent, Mihai Bendeac a reconsiderat opțiunea de a mai fi în juriul iUmor, pe motiv că cei de iUmor l-ar fi filmat în timp ce îl ironiza pe actorul Mugur Mihăescu, lucru care l-a deranjat pe actor, dar și pentru că disensiunile dintre Bendeac și Cheloo au reapărut. Acum, Bendeac încearcă să rezilieze contractele cu trustul Intact, conform Cancan.ro.

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1

Mihai Bendeac nu a explicat motivul dorinței de a desface contractele, însă i-ar fi anunțat pe producătorii emisiunii că nu se va mai întoarce la iUmor, nemaidorind să participe în nicio altă emisiune de la Antena 1.

„Ce s-a întâmplat e mult mai grav, dar el nu comentează nimic acum. Pur și simplu nu se mai întoarce, este decis și așa va rămâne. Oamenii îl pot vedea în continuare pe social media și la teatru. Scena teatrului este cea care îl reprezintă cel mai bine”, au declarat surse apropiate postului Antena 1.

Mihai Bendeac, probleme mai vechi cu Antena 1

De altfel, în 2015, atunci când Mihai Bendeac, gazda emisiunii iComedy a decis să-l invite pe Radu Banciu într-una dintre ediții, dar, din pricina disensiunilor dintre Mircea Badea, cel care prezintă „În gura presei” la Antena 3, și Radu Banciu, producătorii de la Antena 1 au hotărât să interzică participarea lui în emisiune. Atunci actorul Mihai Bendeac a decis să renunțe la colaborarea cu Antena 1, postul TV cerând daune de 1.300.0000 de euro, dar a retras plângerea când actorul a decis să fie jurat al show-ului iUmor.

De acum, actorul Mihai Bendeac va putea fi văzut pe scena Teatrului Național, în piesa de teatru „Bani din cer”, regizată tot de Horațiu Mălăele, dar și la Teatrul de Comedie, unde joacă în spectacole precum „Doi pe o bancă” sau „Nunta lui Krecinsky”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: