Cutremur la Antena 1. Mihai Bendeac a „dispărut” după ce s-a certat cu cei din platoul „iUmor”. Cine îi ia locul

Cutremur la Antena 1. Mihai Bendeac a „dispărut” după ce s-a certat cu cei din platoul „iUmor”. Cine îi ia locul Sursă: Arhiva EvZ

Mihai Bendeac s-a certat cu producția show-ului „iUmor” deoarece în timpul liber a fost filmat fără acordul lui în momentul în care privea un filmuleț realizat de prietenul său Mugur Mihăescu. După incident, actorul a plecat si de atunci nu a mai răspuns nici la telefon.

Mihai Bendeac s-a certat cu producția de la „iUmor” și de atunci refuză să mai fie jurat în cadrul show-ului, alături de Delia și Cheloo. Actorul a „dezertat” fără ca măcar să anunțe pe cineva și este de negăsit.

Totul a decurs normal după ce „iUmor” a revenit cu cel de-al 13-lea sezon. Premiera a fost pe 9 septembrie, iar scandalul dintre Mihai Bendeac şi producţia show-ului a început între episoadele 1 și 2.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mihai Bendeac refuză să mai fie jurat la iUmor: „Asta este bătaie de joc”

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan.ro, într-una dintre pauze, Mihai Bendeac s-a retras undeva pentru a viziona un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și, implicit, în pandemie. Juratul „iUmor” se amuza pe tema asta crezând că nimeni nu este prin preajma lui în afară de cei foarte apropiați.

Dar, fără să-şi dea seama, colegii de platou l-au filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăescu, bunul său prieten, cu scopul de a prezenta imaginile pe post. După ce a remarcat că este filmat, Mihai Bendeac s-a enervat şi a reacţionat spunând:

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”ar fi spus actorul furios.

De la acel incident Mihai Bendeac a dispărut

Pentru faptul că cei din producție ar fi insistat să dea imaginile pe post, actorul s-a enervat şi a plecat. Acesta a dispărut efectiv. Nu a mai răspuns la telefon. Și nici cea care se ocupă de Bendeac nu le-a mai răspuns celor de la Antene.

Potrivit surselor, Mihai Bendeac nu mai ia în calcul să fie jurat la „iUmor”, pe motiv că intimitatea i-a fost călcată în picioare. Producătorii show-ului au fost puși în fața faptului împlinit, la filmările pentru episodul 2, când au realizat că actorul nu a ajuns la emisiune.

O sursă din in interior a declarat: ”Așa e Bendeac. Dar ce credeți voi, că e prima oară când face așa? Ne-a mai amenințat o dată că nu mai vine. Face și el pe supăratul, dar probabil că nu va renunța definitiv la show. Noi oricum avem deja o variantă de înlocuire definitivă”.

Producția a insistat cu telefoane la Mihai Bendeac, dar degeaba, iar filmările pentru episodul 2 au fost astfel făcute cu Maia Morgenstern, care a preluat temporar rolul de jurat.

Cine ar putea să ia locul lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a fost de negăsit şi în prezent, iar episoadele 3 și 4 s-au filmat cu Costel Bojog, o legendă în lumea stand-up-ului românesc. Mai mult, se crede că va rămâne pe „baricade” pe durata întregului sezon. Cel puțin asta ar dori șefii Antenelor, în cazul în care Mihai nu revine.

Jurnaliştii a încercat să ia legătura cu Mihai Bendeac pentru a-și exprima punctul de vedere pe marginea acestui subiect, însă actorul nu a răspuns apelurilor repetate efectuate de reporterii site-ului. La fel s-a întâmplat și în cazul PR-ului care se ocupă de imaginea actorului, scrie cancan.ro.