Evenimentul ZileiMondenAndreea Esca, umilită grav de Cheloo. Prezentatoarea PRO TV a „intrat în pământ” de rușine

Andreea Esca, umilită grav de Cheloo. Prezentatoarea PRO TV a „intrat în pământ” de rușine

Andreea Esca, umilită grav de Cheloo. Prezentatoarea PRO TV a „intrat în pământ” de rușine
Cheloo, celebrul rapper din România, a umilit-o pe Andreea Esca folosindu-i imaginea într-un videoclip pentru care trupa sa a fost trimisă în judecată.

Una dintre vedetele care au fost luate ”în vizor” de Cheloo este chiar Andreea Esca, imaginea-simbol a postului Pro Tv, aceasta apărând în clupul piesei ”Antimiliție” în timp ce prezenta o știre chiar despre Paraziții, scrie Cancan.

În videoclipul ”Antimiliție” al trupei Paraziții a apărut și imagini cu Andreea Esca. Aceasta prezintă o știre legată chiar de trupa respectivă, menționând că piesa ”Antimiliție” este considerată ofensatoare de oamenii legii.

„Un sindicar al polițiștilor începe lupta în instanță cu trupa hip-hop Paraziții”, spune Andreea Esca, de la pupitrul știrilor.

„Piesa denumită „antimiliție” este considerată ofensatoare de reprezentanții polițiștilor. Îi dăm în judecată pentru calomnie și jigniri, vrem să-și ceară scuze public, și 100 de mii de euro daune. Nu toți polițiștii sunt de acord cu acest demers. Artiștii de la Paraziții nu au comentat situația” ntimiliție„, se încheie știrea prezentată de Andreea Esca, totul în alb și negru. Imediat după aceea, piesa trupei Paraziții se desfășoară în parametri cunoscuți, ”Antimiliție” înregistrând un succes uriaș, la vremea respectivă.


Accesează: