Evenimentul Zilei > Monden > De ce a plecat Mihai Bendeac de la Antena 1. Colaborarea dintre actor și trustul TV s-a încheiat brusc: „Nu se mai întoarce”
De ce a plecat Mihai Bendeac de la Antena 1. Colaborarea dintre actor și trustul TV s-a încheiat brusc: „Nu se mai întoarce”

De ce a plecat Mihai Bendeac de la Antena 1. Colaborarea dintre actor și trustul TV s-a încheiat brusc: „Nu se mai întoarce”

Actorul Mihai Bendeac a hotărât să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1, astfel că celebrul jurat nu va mai fi prezent în emisiunea iUmor. Decizia a fost confirmată de surse apropiate postului TV.

Mihai Bendeac a fost jurat al emisiunii de comedie iUmor încă de la prima ediție a acesteia, însă recent actorul a decis să încheie colaborarea cu trustul Intact.

Mihai Bendeac nu va mai fi jurat în emisiunea iUmor

Mihai Bendeac nu a explicat motivul încheierii contractului, însă i-ar fi anunțat pe producătorii emisiunii că nu se va mai întoarce la iUmor, nemaidorind să participe în nicio altă emisiune de la Antena 1.

„Ce s-a întâmplat e mult mai grav, dar el nu comentează nimic acum. Pur și simplu nu se mai întoarce, este decis și așa va rămâne. Oamenii îl pot vedea în continuare pe social media și la teatru. Scena teatrului este cea care îl reprezintă cel mai bine”, au declarat surse apropiate postului Antena 1.

În 2015 a existat un episod similar, atunci când Mihai Bendeac, gazda emisiunii iComedy a decis să-l invite pe Radu Banciu, dar, din pricina disensiunilor dintre Mircea Badea, cel care prezintă „În gura presei” la Antena 3, și Radu Banciu, producătorii de la Antena 1 au hotărât să interzică participarea lui în emisiune.

Mihai Bendeac, probleme mai vechi cu Antena 1

Atunci actorul Mihai Bendeac a decis să renunțe la colaborarea cu Antena 1, postul TV cerând atunci daune de 1.300.0000 de euro, dar a retras plângerea când actorul a decis să fie jurat al show-ului iUmor.

Artistul Mihai Bendeac a debutat în teatru în anul 1998, cu rolul lui Ahile din piesa „Pălăria” de Eugène Labiche, în regia lui Horațiu Mălăele, iar în televiziune a interpretat roluri în „La Bloc”, „Mondenii”, „Jurnalul unui burlac”, „Băieți de Oraș”, „iComedy”, „iUmor”, România dansează”, „În puii mei”, „Românii au Artiști”.

De acum, actorul Mihai Bendeac va putea fi văzut pe scena Teatrului Național, în piesa de teatru „Bani din cer”, regizată tot de Horațiu Mălăele, dar și la Teatrul de Comedie, unde joacă în spectacole precum „Doi pe o bancă” sau „Nunta lui Krecinsky” , conform Click.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: