Evenimentul Zilei > Politica > Mesajul lui Robert Negoiţă pentru Gabriela Firea: „Mă aşteptam” 
Mesajul lui Robert Negoiţă pentru Gabriela Firea: „Mă aşteptam” 

Mesajul lui Robert Negoiţă pentru Gabriela Firea: „Mă aşteptam” 

Robert Negoiţă a declarat că era de aşteptat ca Gabriela Firea să piardă Primăria Capitalei.

Robert Negoiţă a făcut o declaraţie surprinzătoare cu privire la Gabriela Firea, spunând că se aştepta să piardă Primăria Generală.

Sunt permanent în oraș, am legătură cu oamenii, mă întâlnesc cu ei, știu ce se întâmplă, cum a funcționat instituția Primăriei Generale în ultimii patru ani și chiar mă așteptam la acest rezultat. Când patru ani ai ocazia să arăți ce poți, în mod normal ține de tine să convingi oamenii că meriți, în sensul că ai făcut treabă și ai schimbat în bine viața oamenilor” , a declarat  Robert Negoiță.

De asemenea, primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, l-a felicitat, luni, pe Nicușor Dan pentru că a câștigat alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei.

„Îl felicit și pe Nicușor Dan. Îi doresc să aibă un mandat plin de rezultate bune, pentru că Bucureștiul are nevoie de foarte multe schimbări în bine. Felicitări pentru toți cei care au câștigat în sectoare și în toată țara și le doresc să aibă un mandat cât mai bun și să facem lucruri bune împreună pentru cetățeni” , scrie Robert Negoiță într-o postat pe social media.

Ce spune Robert Negoiţă despre revenirea la PSD

Ciolacu, convis, a declarat: „Cred că Robert Negoiţă se va întoarce în PSD, unde îi este locul”.

Numai că Robert Negoiţă este de altă părere. Primarul reales al Sectorului 3 din București a declarat, marți, că momentan nu se pune problema să revină în Partidul Social Democrat.

„Oferte de la PSD am mai avut. Eu le multumesc pentru oferta, le multumesc pentru gandurile bune. Am o relatie de prietenie cu Marcel Ciolacu, dar una e una si alta-i alta. Nu am avut nicio discutie. În viata am invatat ca nu trebuie sa excludem niciodata nimic, dar nu se pune problema in acest moment, situatia e cat se poate de clara”, a declarat Robert Negoiţă la Digi24. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.