Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj terifiant al unui supraviețuitor. „Știți cum tușea? Groaznic. Am aflat că a murit”
Mesaj terifiant al unui supraviețuitor. „Știți cum tușea? Groaznic. Am aflat că a murit”

Mesaj terifiant al unui supraviețuitor. „Știți cum tușea? Groaznic. Am aflat că a murit”

Un pompier din România s-a infectat cu coronavirus și a purtat o luptă teribilă. A trecut prin mari suferințe, dar în cele din urmă a reușit să scape de probleme de sănătate. Este vorba despre Cristinel Drincă (în vârstă de 40 de ani), pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Bărbatul a vrut să transmită un mesaj public, având scopul de a-i determina pe români să conștientizeze că nu este de glumit cu virusul care a provocat atât de multe necazuri.

Pompierul s-a infectat cu coronavirus, deși a încercat să se protejeze cât mai mult și să respecte regulile de igienă. Mai întâi, un coleg de-al lui Cristi, s-a îmbolnăvit. Apoi, a ieșit pozitiv și el. Din păcate, colegul celui care transmite acest mesaj a fost răpus de COVID-19 și a decedat chiar înainte de-a împlini vârsta de 50 de ani.

Cristi Drincă a povestit prin ce a trecut în perioada în care a fost internat. A avut un coleg de salon care, după ce a tușit înfiorător câteva zile nu a mai putut fi salvat de medici”. „Sunt oameni în jurul meu care au văzut moartea cu ochii. La salonul alăturat era un om care se auzea cum tușea, dar știți cum tușea? Groaznic. Nu se oprea. Asta s-a întâmplat în primele 3-4 zile de spitalizare. Apoi, dintr-o dată, a încetat tusea. Am aflat că a murit. Soția lui era în pat și plângea”, a povestit pompierul ISU Dobrogea.

Cristi Drincă a fost internat 33 de zile, timp în care nu a putut să fie vizitat de membrii familei sau de prieteni. A fost terorizat de gândul că ar putea să-și găsească sfârșitul pe patul de spital. „Te gândești prima dată la ce e mai rău, că pot apărea complicații. Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om”, a mai afirmat pompierul.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: