Evenimentul Zilei > Social > Mesaj SFÂȘIETOR, la trei zile de la moartea Gabrielei Rîpan, în accidentul cumplit provocat de un tânăr drogat
Mesaj SFÂȘIETOR, la trei zile de la moartea Gabrielei Rîpan, în accidentul cumplit provocat de un tânăr drogat

Mesaj SFÂȘIETOR, la trei zile de la moartea Gabrielei Rîpan, în accidentul cumplit provocat de un tânăr drogat

Un mesaj emoționant în memoria studentei din Suceava, care a murit într-un tragic accident de circulație, a devenit viral pe internet.

Luptătorul de MMA Ghiță Ignat, cunoscut drept „Ursul Carpatin”, vărul Gabrielei Rîpan i-a transmis tinerei un ultim omagiu, într-un mesaj sfâșietor.

„Gabi a plecat… odată cu ea și o parte din inimile celor care au iubit-o și prețuit-o… nădăjduim și credem întru-un Dumnezeu care poate să aline orice durere, oricât de mare ar fi… sincere și eterne regrete, verișoară scumpă!”, scrie lupătorul sucevean, potrivit Antena 3.

Gabriela Rîpan era fiica patronului firmei Autotehnorom Suceava, Vasile Ion Rîpan. Tânăra a murit, duminică noaptea, în urma unui accident rutier produs de un tânăr despre care poliția spune că a consumat droguri înainte de a urca la volan. 

Tânărul conducea bolidul de lux, un Mercedes, care aparținea Gabrielei și pe care aceasta îl primise cadou de la părinți. 

Tânărul a intrat într-o depășire, când mașina a derapat pe șosea și a ieșit de pe carosabil oprindu-se într-un stâlp.

În urma accidentului, Gabriela a murit pe loc, iar prietenul ei este internat în spital, cu multiple traumatisme. 

Gabrilea Rîpan avea doar 20 de ani şi era studentă la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.