Melania Trump cere încă 4 ani pentru Donald în cadrul Convenţiei republicailor. Prima Doamnă, ale cărei intervenţii sunt rare, a făcut o pledoarie în favoarea  soţului său.

„Avem nevoie de soţul meu pentru a fi preşedintele nostru încă 4 ani”

Ea l-a lăudat marţi pe Donald Trump, investit oficial de către  GOP (Partidul Republican) pentru alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, lăudând în special reacţia sa la „cumplita pandemie” a Covid-19.

„Nu este un politician tradiţional. El nu doar vorbeşte, el obţine rezultate”, s-a lansat Prima Doamnă a Statelor Unite, criticând în repetate rânduri atacurile obsedante ale mass-media împotriva preşedintelui.

„Ştim cu toţii că Donald Trump nu face niciun secret despre cum simte el anumite chestuni”, l-a lăudat Melania Trump. „Onestitatea totală este ceea ce merităm noi, cetăţenii, de la preşedintele nostru. Fie că ne place sau nu, ştim mereu la ce se gândeşte”, a insistat ea.

Nu eşti singur!

În cea de a doua zi a unei Convenţii republicane în care noul coronavirus a fost menţionat doar foarte rar, fostul model, de origine slovenă, în vârstă de 50 de ani, a marcat cele spuse accentuând criza devastatoare cauzată de virus.
„Din martie viaţa noastră s-a schimbat radical. Ştiu că mulţi oameni sunt îngrijoraţi, vreau să ştiţi că nu sunteţi singuri”, a spus ea din grădina Casei Albe.
Promiţând că „Donald” va face tot posibilul pentru a avea grijă de toţi cei afectaţi, ea a denunţat „atacurile şi bârfele” taberei democrate lansate în mass media partizană.
Foarte discretă de la sosirea la Casa Albă, n-a făcut niciodată o asemenea pledoarie în favoarea soţului său, care este cu 24 de ani mai în vârstă. În 2016, primul ei mare discurs la Convenţia republicană a generat o cotroversă: a copiat pasaje întregi ale unui discurs al lui Michelle Obama.
În discursul său citit cu aplicaţie pe cele două telepromptere amplasate în faţa ei, Prima Doamnă a încercat să se exprime cât mai puţin plictisitor, dar plin de compasiune, altfel decât cele transmise până acum de GOP (Grand Old Party).
Luni, Donald Trump Jr, fiul cel mai mare al peşedintelui, a rezumat viitoarele alegeri prezidenţiale prin cuvinte atent alese: „biserică, muncă şi şcoală” dar şi la „revolte, jafuri şi vandalism”.