Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle și Prințul Harry sunt disperați să „controleze” lumea şi fac alegeri „otrăvitoare”. Ce riscă ducii de Sussex
Meghan Markle și Prințul Harry sunt disperați să „controleze” lumea şi fac alegeri „otrăvitoare”. Ce riscă ducii de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry sunt disperați să „controleze” lumea şi fac alegeri „otrăvitoare”. Ce riscă ducii de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry vor ajunge să regrete „alegerea otrăvitoare” de a exclude oameni din lista lor, deoarece acum riscă să fie „izolați” și își vor vedea copiii crescând într-o familie mică fără bunici şi prieteni, susține un autor regal.

Tom Bower, care lucrează în prezent la o biografie a lui Meghan, a declarat pentru revista Closer că fostul regal va regreta că și-a mutat soțul și cei doi copii departe de familia regală pentru noua lor viață din Montecito, California.

El susține, de asemenea, că „încăpățânata” mamă a doi copii va regreta că a întrerupt legăturile cu tatăl ei Thomas Markle  şi că acești factori îi vor „izola” condamnându-și copiii să crească fără alte rude în jurul lor.

Singura lor preocupare este să controleze lumea

El a spus: „Cred că Meghan este o persoană foarte încăpățânată, dar cred că în cele din urmă chiar și ea își va da seama că această lume izolată pe care ea și Harry și-au construit-o pentru ei înșiși a fost o alegere otrăvitoare. Par atât de disperați să controleze lumea încât nu pot risca ca altcineva să o influențeze – dar acest lucru le va cauza pur și simplu mai multe daune în viitor, când copiii lor vor crește fără familie în jurul lor”.

Cel mai mic copil al cuplului, Lilibet, îi poartă numele de alint al reginei, în vârstă de 95 de ani, dar încă nu și-a întâlnit personal străbunica.

De asemenea, fratele lui Lilibet, Archie, care s-a născut în mai 2019, nu a văzut membri ai Familiei Regale în carne și oase de când părinții săi au părăsit țara și s-au mutat în Canada la sfârșitul anului 2019, înainte de a se muta în SUA în martie 2020.

Thomas Markle a avut o intervenție  la Good Morning Britain (GMB) la începutul acestei luni, unde a discutat despre starea actuală a relației sale cu fiica sa. El a spus că nu va depune acțiuni în justiție pentru a obține acces la vizitarea celor doi nepoți ai săi și, în schimb, a cerut ca ducii de Sussex să organizeze o reuniune de familie.

De la căsătoria cu Prințul Harry, Meghan și tatăl ei nu au mai vorbit

În timpul emisiunii, bărbatul de 77 de ani a susținut: „Odată ce s-a cuplat cu Harry, s-a schimbat. Ea a renegat aproape ambele părți ale familiei sale și nu înțeleg motivul.”

De la căsătoria lui Harry și Meghan din 2018, tatăl ei a susținut o serie de interviuri în care și-a criticat fiica și i-a cerut iertare. În acest context, Tom Bower a susținut că Meghan este o „persoană neiertătoare”.

El i-a spus lui Closer: „Ea și tatăl ei au avut o relație foarte diferită – crescând, au fost foarte apropiați. Ea era cu adevărat orientată spre familie când era mai mică, dar pare să fi șters complet amintirile despre asta și l-a renegat. În mod similar, s-a rupt fostul soț când cariera ei a început să prindă aripi. Mi se pare o persoană foarte ambițioasă și neiertătoare.”

Expertul regal susține că ducesa ar fi trebuit să se aștepte ca tatăl ei înstrăinat și fratele ei vitreg Thomas Markle Jr să împărtășească povești mai jenante despre ea. El susține că ea putea opri acest lucru doar comunicând cu ei.

Domnul Markle nu s-a întâlnit cu niciunul dintre nepoții săi și nu a putut să participe la nunta lui Meghan și Harry în 2018, după ce a avut un atac de cord și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

Au existat speculații că familia Sussex s-ar putea întoarce în Marea Britanie pentru botezul lui Lilibet, totuși, o sursă a declarat pentru The Telegraph că acest lucru „nu se întâmplă”.

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie de două ori – pentru înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, care a murit la vârsta de 99 de ani în aprilie, și, de asemenea, pentru dezvelirea unei statui comemorative pentru regretata mamei sale, Prințesa Diana, în iulie.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: