Meghan Markle și-a adus servitorii în pragul demisiei! Scandalul provocat de interviul acordat de Meghan Markle și consortul ei capătă proporții. Ca răspuns la acuzațiile aduse de cei doi, familia regală lasă să se scurgă în presă informații despre cine e cu adevărat fosta prințesa de la Hollywood. Dezvăluirile fac deliciul tablșielor din întreaga lume.

 

Meghan Markle și-a adus servitorii în pragul demisiei!

Meghan Markle se confruntă  de mai multă vreme cu acuzații de intimidare din partea personalului care a servit-o câtă vreme juca rolul de ducesă în Marea Britanie.

Acum au început, însă, să apară și alte dezvăluiri din partea unor persoane care erau la curent cu presupusele abuzuri.


Revoluție în războiul aerian! E considerantă invenția mileniului III. VIDEO


Toate informațiile vorbesc marile dificultăți pe care le-au avut cei care au avut ghinionul să intre în serviciul ei.

Meghan Markle și-a adus servitorii în pragul demisiei! Se va face o anchetă

Miercuri, de altfel, Palatul a anunțat că va face o investigație cu privire la  abuzurile asupra oersonalului. Decizia a fost luată după ce un ziar a raportat că un fost asistent a fost hărțuit de Markle în 2018. Reprezentanții lui Meghan Markle neagă până în ziua de astăzi acuzațiile.

Cu toate acestea, vorbind cu jurnaliștii de la The Sunday Times, surse apropiate cuplului susțin că atât Meghan Markle, cât și prințul Harry s-au dovedit extrem de dificili în perioada petrecută la Palatul Kensington.

“Întregul personal a fost pe punctul de a-și da demisia. „A fost dramă mare cu cei doi”.

Se spune că fosta actriță „Suits” ar fi avut cereri foarte clare atunci când era membru senior al familiei regale.

O sursă din apropierea familiei regale a vorbit o adevărată criză de furie pe care Meghan i-ar fi făcut-o fostei sale asistente personale, Melissa Touabti. Se spune că femeia și-ar fi părăsit slujba „traumatizată”.


Papa Francisc își caută moartea? Experții sunt șocați


“La scurt timp după logodnă, Meghan a găzduit o petrecere la Sandringham pentru prietenii lui Harry. Ea ​​a comandat personal pături brodate pentru fiecare dintre oaspeți, voia o anumită nuață de roșu. Când au ajuns păturile, nu erau nuanța potrivită de roșu pentru Meghan. Ea șiăa vărsat furia asupra Melissei”, susține sursa.

Meghan Markle și-a adus servitorii în pragul demisiei! Mai fițoasă decât rudele de neam mare

Dar nu e singurul moment în care prințesa de la Hollywood s-a dovedit mai fițoasă decât familia regală a Marii Britanii. Alte surse susțin că pregătirile pentru nunta celor doi au fost pline de cereri complicate și crize de furie pentru orice eșec.

Alții susțin că, după nuntă, Megham a încercat să-l întoarcă pe Harry împotriva personalului regal pentru a-i sili pe servitori să-i îndeplinească cererile.

Unii insideri regali merg până acolo încât  pretinde că Meghan este cea care l-a schimbat pe Harry în rău.

La un moment dat, Prințul Harry și Mghan Markle au realizat nemulțumirea din ce în ce mai mare a personalului, ceea ce l-a determinat pe prinț să-și ceară scuze. Chiar și Meghan ar fi încercat să facă gesturi de bunăvoință.

Actrița neagă tot

În ciuda anchetei Palatului, Megham Markle continuă și acum să respingă acuzațiile care i se aduc.

“Ducesa este întristată de acest ultim atac asupra personajului ei, mai ales ca cineva care a fost ținta agresiunii și este profund angajat să-i sprijine pe cei care au suferit dureri și traume”, a declarat un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei de Sussex în o declarație trimisă miercuri cătreFox News.

Teroriștii s-au infiltrat în inima SUA! Joe Biden este în primejdie?