În urmă cu două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier, pe care el însuși l-a provocat, scrie Cancan.

După ce, zile întregi, părinții tânărului s-au rugat ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească, minunea s-a întâmplat și fiul lui Gino Iorgulescu a răspuns tratamentului administrat de medici.

Chiar dacă Mario a depăşit momentul critic – şi-ar fi mişcat mâna şi ar fi reuşit chiar să comunice cu familia sa – este, în continuare, în stare gravă.

În momentul în care a fost scos din comă indusă, Mario a devenit conștient. Tatăl lui s-a apropiat de el și l-a întrebat dacă îl recunoaște. Mario a făcut semn că nu. Atunci, Gino Iorgulescu a început să plângă.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, vrea mai întâi ca fiul său să se întâlnească cu un psiholog şi abia apoi să fie informat de ceea ce s-a întâmplat în urma accidentului.

Reprezentanții Spitalului Elias au prezentat, săptămână trecută, mai multe aspecte în legătură cu starea de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu: „Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”.