Mai mult, într-una dintre zile ar fi suferit o criză care i-ar fi speriat pe medicii de la clinica particulară din Capitală.

Iubita fiului fostului selecționer Victor Pițurcă, Alex, anunțase, la scurt timp după ce a născut, că nu se simte, psihic, deloc bine. Iar problemele s-ar fi agravat, cu fiecare zi care a trecut.

Ea a făcut o criză, care i-ar fi băgat în sperieți chiar și pe medici. Aceștia ar fi fost nevoiți să ia decizia de a o despărți de bebelușul Noah Alexanderu. Fiecarei mămici i se aduce copilașul de la izolare, pentru câteva ore, doar că, în cazul ei, nu ar mai fost posibil. Medicii ar fi refuzat, categoric, să i-l aducă Cristinei pe Alexandru Noah în salon. Pentru a o calma, personalul medical, intrat în alertă, i-ar fi administrat medicamentele necesare pentru a o scoate din acea stare.

Totul ar fi durat doar o zi, pentru că, în urma tratamentului la care a fost supusă, „Regina Instagramului” și-a revenit. Iar micuțul i-a fost adus la pat, a doua zi. Medicii sunt însă atenți la evoluția psihică a vedetei, care, se pare, va mai beneficia o perioadă de atenția specialiștilor din clinica unde a devenit mămică pentru prima dată.

Iubita lui Piți Jr. avea să împărtășească, pe pagina de socializare, impresiile cu fanii ei: „Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima”.

Depresia postnatală este o tulburare psihică întâlnită frecvent la mame, dar și la partenerii acestora, în primele luni de la naștere. Recunoașterea timpurie a semnelor și simptomelor acestei afecțiuni, de către familie sau de către medicul de familie, pediatru sau psiholog este vitală pentru mamă și copil.

Conform celor mai recente statistici, una din opt mame dezvoltă depresie postnatală de lungă durată în săptămânile și lunile de după naștere, scrie cancan.ro.