Matteo Messina Denaro a ținut un jurnal timp de mai mulți ani. Liderul Cosa Nostra suferea că nu și-a cunoscut fiica

Matteo Messina Denaro a ținut un jurnal timp de mai mulți ani. Liderul Cosa Nostra suferea că nu și-a cunoscut fiica

Polițiștii italieni care l-au capturat pe mafiotul Matteo Messina Denaro au găsit în urma perchezițiilor un jurnal. Liderul Cosa Nostra a scris pagini întregi despre fiica sa pe care nu a întâlnit-o niciodată.

Matteo Messina Denaro și-a transformat agenda, în care scria despre activitățile sale zilnice în legătură cu organizația, într-un adevărat jurnal în care și-a notat toate gândurile și sentimentele care îl ncercau. Regretul mafiotului prins de autoritățile italiene a fost că nu și-a cunoscut niciodată fiica. „De ce Lorenza nu vrea să mă vadă? De ce este supărată pe mine?”, a scris liderul Cosa Nostra în jurnal.

Fata despre care Messina vorbește este o tânără în vârstă de 27 de ani care a devenit de curând mamă. Mafiotul a mai scris că nu o cunoaște pe fiica sa și nici nu a văzut-o vreodată. El i-a scris fostului primar din Castelvetrano Tonino Vaccarino. „Soarta a vrut așa”. Messina a început să își facă tot mai multe griji în legătură cu relația cu fiica sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce mafiotul termina de scris în jurnalul său, punea agenda pe noptiera care se afla lângă patul lui. Ulterior, îi trimitea mesaje unei femeia care îl vizita destul de des. Polițiștii au găsit pe dulapul lui prezervative și pastile de potență. În zilele în care era singur, Messina mergea la mica sala pe care și-o amenajase în propria casă. Procurorii care s-au ocupat de cazul mafiotului au transmis că el se antrena în fața unui calendar cu femei dezbrăcate.

Matteo Messina Denaro, prins de polițiștii din Italia

Mafiotul a plecat din apartamentul lui, din regiunea Trapani, luni dimineața, 16 ianuarie în jurul orei 6.45. El se îndrepta spre o clinică oncologică pentru a-și urma tratamentul. La ora 9.00 a fost arestat de autoritățile italiene. Messina avea asupra lui două telefoane mobile. Ancheta este coordonată de procurorul din Palermo Maurizio de Lucia și adjunctul Paolo Guido.

În cele două telefoane nu au fost găsite mesaje clar în legătură cu activitățile pe care mafiotul le făcea. Un anchetator a spus despre locuința mafiotului că seamnă destul de mult cu o casă de vacanță pentru că cele mai multe lucruri se aflau în cutii. Oamenii legii au găsit mulți adidați, genți Prada și Louis Vuitton. În plus, în același apartament erau foarte multe rețete și fișe medicale, potrivit La Reppublica.