Mărturisiri cutremurătoare la Antena 3! Mihai Gâdea a clacat! A aflat adevărul după 32 de ani

Mărturisiri cutremurătoare la Antena 3! Mihai Gâdea a clacat! A aflat adevărul după 32 de ani

Mihaela Ceaușescu, fiica lui Marin Ceaușescu, a fost invitată în emisiunea emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3. Mihai Gâdea a rămas șocat după ce aceasta a făcut dezvăluiri incredibile, lucruri ascunse de mai bine de 32 de ani.

Mihaela Ceaușescu, fiica fratele cel mare al dictatorului, a povestit o serie de secreste ascunse de la moartea acestuita. Dezvăluirile făcute au cutremurat lumea televiziunii.Scrisoarea-testament lăsată înainte ca el să moară la Viena, a fost una dintre temele dezbătute.

Povești ascunse de peste 32 de ani

Mihai Gâdea a rămas fără cuvinte după ce a aflat răspunsul la o serie de întrebări pe care oamenii și le-au pus în urmă cu 32 de ani.

Pe 26 decembrie 1989, Marin Ceaușescu, şeful Agenţiei Economice a României din Viena, fratele mai mare al lui Nicolae Ceaușescu, a fost găsit spânzurat în subsolul Reprezentanței Economice a României la Viena. Fiica regretatului a povestit ce a fost în sufletul ei când a aflat tragica veste, dar și ce conține testamentul de 14 pagini.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pe 25 decembrie eram la sora mea. Fiind şi mai mică era foarte marcată. În primul rând eram marcate că nu știam nimic de tata şi de mama. Pe 28 dimineaţa, la ora 5:00 am ascultat la radio: În pivnița Agenţiei Economice din Viena a fost găsit trupul neînsuflețit al lui Marin Ceaușescu care s-a spânzurat. M-am dus am sculat-o pe sora mea şi i-am spus că a murit tata. (…) Abia la vreo două săptămâni m-am întors acasă. Pe 12 ianuarie m-am întors acasă.

Mi s-a făcut percheziție în casă. Imediat după m-a sunat la telefon cineva, o voce masculină, care mi-a zis: a sosit tatăl dumneavoastră. Şi zic: Tata trăiește? Ei, trăieşte, a venit coşciugul. Veniţi să-l luați. Pe mine m-a ajutat mult Dorin Prunariu care era atunci ministrul Aviației, deci unicul nostru cosmonaut, un băiat extraordinar cu care sunt prietenă de foarte mult timp şi care a fost om atunci. Mi-a dat maşină şi tot ce trebuie”, a povestit Mihaela-Moraru Ceaușescu, fiica fratelui dictatorului Nicolae Ceaușescu la Sinteza Zilei, de la Antena 3, potrivit Capital.ro

S-a făcut lumină în familia Ceaușescu

Mihaela Ceaușescu a ținut să spună adevărul și să închidă gura tuturor oamenilor care au spus lucruri false despre familia ei.

„La început au fost tot felul de presupuneri. Sora mea a plecat. În mai 1990 a plecat şi a zis că nu mai suportă calvarul acesta. La vreo doi ani jumate ne chemau la procuratură şi ne întrebau unde sunt banii, unde sunt nu ştiu ce. Eu am avut parte de un procuror foarte antipatic. Cu mama s-au purtat frumos. Pe mine m-a cam chinuit. Îmi spunea mereu că mă poate băga la beci. La vreo trei ani am aflat că imediat în 21,22 tata a fost încuiat în cameră. Avea un apartament de 3 camere, i-au luat televizorul, asta descrie tata în scrisoare.

La trei ani ne-au dat scrisoarea, pentru că tata era cercetat post mortem. Între timp, mama aflase de la o persoană că s-au purtat urât cu el, l-au încuiat în casă. Apoi i-a adus televizorul şi el credea că lucrurile se aranjează spre mai bine, aşa. Şi pe urmă scrie, „am văzut”, deci i-au adus televizorul să vadă execuția. Nu ştiu ce o fi simțit el când a văzut-o.

Subalternii îi spuneau că mama este moartă, iar noi, fetele, arestate. Tata spune că şi-a dat seama şi este prea bătrân să mai suporte. Şi el scrie acolo, de unde eu zic că poate şi-a luat viaţa singur, prefer să gândesc aşa. Scrie: Nu vreau să înfrunt atâta ură şi atâta umilință, prefer să plec. Şi descrie pe două zile: am încercat, ieri, dar nu am reuşit, cu gaze. A mai avut două tentative, cu gaze şi odată a mai încercat să se spânzure în bucătărie, dar nu a ţinut lustra, aşa descrie el. Şi el spune la un moment dat: Ce greu este să pleci, trebuie să o fac noaptea. Ziua nu se poate. Este foarte greu să pleci într-un întuneric veșnic când este soarele pe cer”, a conchis aceasta.