Evenimentul Zilei > Actualitate > Mărturia care dinamitează cazul Ghimpați. Ei au ucis-o pe Sabina. Detalii cutremurătoare
Mărturia care dinamitează cazul Ghimpați. Ei au ucis-o pe Sabina. Detalii cutremurătoare

Mărturia care dinamitează cazul Ghimpați. Ei au ucis-o pe Sabina. Detalii cutremurătoare

Răsturnare de situație în cazul tinerei arse într-o valiză, pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu. Jurnaliștii de la Antena 3 au obținut o mărturie care poate schimba complet cursul anchetei.

Jurnaliștii de la Antena 3 au obținut o mărturie care dă peste cap ancheta în cazul tinerei arse într-o valiză, pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu.

Potrivit sursei citate, tânăra arsă ar fi fost victima unei grupări infracționale din București și din Giurgiu. Aceștia au ucis-o deoarece au vrut să se răzbune pentru că femeia a ajutat un cetățean norvegian, care fuse victima acestei grupări mafiote, să îi găsească pe infractori.

Norvegianul a declarat că, prin diverse metode, escrocii români i-au furat circa 100.000 de euro, și că Sabina-Mircea l-ar fi ajutat să îi găsească.

Dag Langerud, muzician norvegian, a declarat în exclusivitate pentru reporterii Antena 3 că a cunoscut-o pe Sabina în 2016, că a ajutat-o cu bani şi i-a găsit un loc de muncă mai bun.

„Era o femeie decentă, care-şi creştea cu greu copilul”

„Ceea ce pot să spun este că Sabina cerşea când am întâlnit-o, împreună cu băiatul ei. Am ajutat-o să-şi găsească o locuinţă şi un loc de muncă la un restaurant. Ulterior a renunţat la restaurant şi a început să lucreze la un club de striptease, ceea ce nu mi-a plăcut. Era o fată neliniştită şi traumatizată.

Sabina ar fi încercat la rândul ei să-l ajute pe norvegian, când acesta a cazut în plasa unor infractori din Pantelimon. Sub pretextul că vor să pună bazele unei afaceri profitabile, escrocii din Pantelimon au obținut circa 100 000 de euro de la norvegian.

Investigaţia Sabinei i-ar fi supărat pe indivizi

Sabina ar fi murit pentru că a încercat să-şi ajute prietenul norvegian.

„Aveau și motiv. Sunt infractori. Au jurat răzbunare. Sabina a trimis dovezi că unul dintre membrii grupării deținea un apartament în Marea Britanie din banii furaţi de la mine. Sabina a găsit o factură în gunoiul lor și aș fi putut să mă duc după ei în UK. Ei au spălat bani și au fugit de procese din Romania”, spune norvegianul.