Evenimentul Zilei > Monden > Margherita e gata! A vorbit singurul om care ştie totul despre accident. Bombă!
Margherita e gata! A vorbit singurul om care ştie totul despre accident. Bombă!

Margherita e gata! A vorbit singurul om care ştie totul despre accident. Bombă!

Presupusul iubit al Margheritei de la Clejani s-a decis să vorbească despre cazul care face ocolul României. Într-o intervenţie în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1, Theodor a respins toate acuzaţiile care i-au fost aduse de presa tabloidă.

Mai mult, acesta a apărat-o şi pe Margherita spunând că în acest moment „acuzația de consum de droguri nu-și găseşte corespondent în raport cu modul în care a fost descrisă în presă”.

Astfel, Theodor a bifat şi a demontat rând pe rând toate acuzaţiile care au circulat în aceste zile cu privire la persoana lui.

Tânărul a negat că ar fi agresat animalul de companie ce-i aparţinea Margheritei, dar şi faptul că în ziua accidentului rutier cei doi ar fi consumat substanțe interzise.

„Eu am fost foarte tare deranjat despre ce s-a spus în media despre mine, dar și ce s-a spus în media despre Margherita.

La acest moment nu doresc decât sa aduc la cunoștință că acuzația de consum de droguri nu-și găseşte corespondent în raport cu modul în care a fost descrisă în presă.

Rezultatele ce vor ieși urmând a-mi da dreptate”, a declarat Theodor la XNS, emisiunea prezentată de Dan Capatos.

Mai mult, Theodor a respins vehement inclusiv existența unui dosar penal pe numele lui şi n-a rămas dator cu explicaţii nici despre subiectul medicamentelor.

Presupusul iubit al Margheritei a negat că ar fi falsificat rețete pentru a-și procura anumite medicamente: „Este absolut fals.

Substanța se procură de la farmacie. Toată lumea poate să o cumpere. Este făra rețeta, nu am nicio ștampilă.

Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul, mai demult.”

Amintim că Theodor cântă trap și face parte din trupa Nordwlui, iar de-a lungul timpului a scos mai multe piese despre substanțele interzise.

El şi-a creat o imagine de băiat rău în mediul online, pe care l-a folosit în diverse ocazii pentru a distribui mai multe fotografii sau filmulețe scandaloase.

Conform cancan.ro, „nu de puține ori, acesta s-a filmat în timp ce își pregătea câte un cocktail dubios sau când ingera mai multe pastile”.

Aceeaşi sursă notează că Theodor a fost acuzat de apropiaţi că are comportament violent, „remarcat și în unele postări ale tânărului”.

„Iubitul Margheritei se pare că avea o pasiune pentru arme. Acesta nu ezita să posteze pe Instagram fotografii cu subînțeles în care apar diferite arme. Ba un cuțit, ba un pistol…”, mai arată cancan.ro