Marea înțelegere națională a fost dezvăluită! Nu există putere și nici opoziție, ci doar o mare familie!

Marea înțelegere națională a fost dezvăluită! Nu există putere și nici opoziție, ci doar o mare familie!

La emisiunea Contrapunct de pe EvZ Tv, moderatorul Sorin Faur l-a avut ca invitat pe Mirel Curea, prim redactor șef adjunct la Evenimentul Zilei.

Discuția s-a axat mai mult pe clasa politică românească, care este de fapt o mare familie, pusă pe căpătuială în detrimentul poporului.

Mirel Curea a dat exemplul Ministerului Sănătății, care în anul 2020, când pandemia de coronavirus care a paralizat tot globul, a luat cele mai stranii decizii. Potrivit lui Curea, acum cei de la Ministerul Sănătății nu mai știu ce să facă pentru a trimite medici în spitale, și au ajuns până acolo încât să trimită studenții de la medicină să facă voluntariat în spitalele Covid19.

Ne puteți urmări și pe Google News

AICI puteți vedea, integral, emisiunea

Cu toate astea, în luna martie, Ministerul Sănătății a luat decizia de a anula examenul de medici specialiști. „În luna martie, măi nenorociților ați amânat examenul de medic specialist și ați lipsit sistemul sanitar de 700 de medici. Când în sfârșit ați organizat examenul în septembrie, ați ținut posturile blocate în spitale. Trebuie să vii cu soluții clare și punctuale”, a spus Curea, care s-a întrebat retoric, cui folosește toate această retorică de un non sens penibil.

Politicienii o mare familie

Redactorul șef adjunct al EvZ a mai dat exemplul politicienilor de la PSD și de la PNL, care de fapt sunt prieteni și fac afaceri împreună dar când ajung în fața alegărilor mimează un joc politic de o penibilitate maximă.

„Ei de fapt sunt înțeleși, și de fapt mimează, se fac că se hârjonesc, iar noi proștii ne uităm la ei, și punem patimă, bă PSD-istule, bă PNL-istule”, a mai spus Curea, care a continuat să dea exemplul lui Florin Roman, un politician de la PNL care și-a pus poze în chiloți pe rețelele de socializare. „Mie mi se pare că Florin Roman, unul care își pune poze în chiloți pe rețelele de socializare, cum să îl pui să îți facă comunicarea, unul în chiloți. El este și aș tip foarte sexy. Am văzut în toată lumea așa zisele guverne din umbră, care fac programe pe sănătate, etc. Dar ei sunt înțeleși. Și ei scot la înainte niște gâgă din ăștia care nici nu știu că sunt înțeleși, și atunci combat puternic”, a mai spus Curea.

Moderatorul Sorin Faur a dat exemplul celor de la UDMR care l-au atacat pe Ludovic Orban. ”Inclusiv UDMR l-au criticat pe Orban destul de serios, pe două dimensiuni, o lipsă de transparență în decizii, iar una din constantele criticilor a fost închiderea piețelor. Toată lumea i-a sărit în cap lui Orban, că a luat această decizie, cu foarte multe efecte proaste, și pentru public dar și pentru ei înșiși. Premierul a spus în răspunsuri că România stă pe locul 18 la rata infectării, adică stăm bine. Am citat”, a comentat Sorin Faur.

Emisiunea Contrapunct TV o puteți urmări aici.