Deși se părea că relația nu mai are nicio șansă, lucrurile au luat o turnură de 180 de grade. Miliardarul „Casanova” și-a reprimit iubita în casă, anunță cancan.ro.

Bogătașul faimos în România descoperise că logodnica, designeriță cunoscută, l-a ”tradus” cu un alt milionar, care în trecut a avut o funcție de conducere la o vestită fabrică de vinuri. Adulterul s-ar fi comis într-un „hogeac” secret din centrul Bucureștiului, cu puțin timp înaintea nunții.

Miliardarul a aflat de infidelitatea femeii, după ce a angajat o firmă de detectivi particulari, care să-i urmărească fiecare pas.

Milionarul a rupt relația cu creatoarea de modă și a încetat să-i mai dea bani. În plus, i-a luat și mașina – care îi aparținea. De asemenea, omul de afaceri i-a cerut designeriței inclusiv inelul de logodnă pe care i l-a dăruit!

Afaceristul a acuzat-o pe creatoarea de modă că l-ar fi înșelat nu doar cu un milionar celebru, ci și cu un interlop, dar și cu un alt băiat de oraș care, la un moment dat, ar fi “introdus-o” la o partidă de sex în cinci! Totodată, bogătașul s-a confesat apropiaților că logodnica l-ar fi „tradus” de nenumărate ori cât timp el s-a aflat în închisoare. A avut, însă, puterea să o ierte de fiecare dată, dar episodul cu milionarul amintit mai sus i-a pus capac, precizează cancan.ro.

 

Te-ar putea interesa și: