Diego Maradona: "Îl ador pe Mourinho"

Diego Maradona: "Îl ador pe Mourinho"

Diego Armando Maradona, considerat de mulți drept cel mai valoros fotbalist din toate timpurile, îl ridică în slăvi pe portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei Real Madrid.

Maradona spune că e impresionat de Mourinho și crede că portughezul e mai bun decât Guardiola, antrenorul rivalilor de la FC Barcelona, echipă la care Diego a jucat în anii '80.

"Pe Mourinho ]l ador ca om, ca antrenor, ca psiholog. Pentru mine, este cel mai bun. Mourinho poate transforma o monedă într-un trandafir şi acesta e motivul pentru care are afecţiunea mea. Nu sunt îndrăgostit de el ori de ceea ce face, însă e un om excepţional.

Pep Guardiola este o persoană excelentă. Îl cunosc foarte bine, dar nu strânge atâtea merite cât Mourinho, el are la dispoziţie cei mai buni jucători.

Ne puteți urmări și pe Google News

Barcelona este o echipă mare, până şi portarul pare bun cu asemenea jucători. Pe cuvânt, Valdes e slab! Dar, cu fotbalişti cum sunt cei din atac, el pare bun.

Să nu uităm totuşi că Guardiola e foarte tânăr şi are o mare carieră înainte", a spus Maradona pentru agenţia "Sport360", citată de gsp.ro.