Pe lângă Florin Salam, și alți maneliști au fost și ei agresați pe la diferite evenimente, dar Relu Puștiu, și el un cântăreț de petreceri, a luat atitudine.

Iată că, zilele trecute, un alt incident a avut loc, tot la un botez, doar că în România. Implicat, Relu Puștiu, nepotul lui Ionuț Petrișor. Scandalul s-a declanșat, după cum povestește actorul principal al evenimentului, spre finalul botezului.

O persoană nemulțumită a avut ceva de reproșat, mai mult, ar fi încercat să-l lovească pe Relu Puștiu.Acesta dezvăluie, într-un live pe pagina lui de socializare, cum a reacționat. ”I-am dat cu sticla de Absolut în cap. Toți fraierii bat lăutarii. Un șmecher adevărat se respectă, nu e dulce de afirmare! Devii șmecher peste noapte?! Nu! Uite că se ajunge să bată lăutarii. Era să-mi primesc sticle în cap. Cui am putut, i-am dat-o”, a tunat, din mașina în care făcea live-ul, Relu.

Alături de colegii lui de trupă, Relu Puștiu a făcut un apel către toți cei care îi cheamă pe maneliști la astfel de evenimente, apoi provoacă scandal. ”Am fost acum la o petrecere, toate s-au terminat cu bine. Dar într-o secundă a venit să ne bată, pe noi, lăutarii. M-a ales pe mine, personal. Acum, că toată lumea e beată, m-am uitat în ochii lui, dar și ai lumii care mă știa… De ce-mi vorbește mie urât?”, spune Puștiu, conform Cancan.

Te-ar putea interesa și: