Evenimentul Zilei > Actualitate > Macabru. Sicriu descoperit pe un mare bulevard din Capitală. Serviciul Omoruri a declanșat o anchetă
Macabru. Sicriu descoperit pe un mare bulevard din Capitală. Serviciul Omoruri a declanșat o anchetă

Macabru. Sicriu descoperit pe un mare bulevard din Capitală. Serviciul Omoruri a declanșat o anchetă

Un alt sicriu din zinc a fost descoperit de polițiștii bucureșteni. Acesta era abandonat pe bulevardul Nicolae Grigorescu, din sectorul 3. În el au fost găsite au fost găsite inclusiv intestine umane.

 Sicriu descoperit pe un mare bulevard din Capitală. Anchetatorii bănuiesc că este vorba de o crimă. Motiv pentru care, Serviciul Omoruri a demarat cercetările.

Este cel de-al doilea sicriu găsit abandonat, în ultimele două luni

În luna februarie a acestui an, polițiștii din Capitală au mai găsit un sicriu gol din metal pe un teren viran situat la periferia orașului. De asemenea, anchetatorii au descoperit și o brățară de identificare.

Astfel, oamenii legii au realizat că este vorba despre un bărbat mort în Marea Britanie, din cauza infecției cu SARS-COV-2. Trupul neînsuflețit al acestuia fusese repatriat, recent, în sicriul respectiv.

Potrivit cercetărilor realizate de anchetatori, familia decedatului ar fi apelat la o firmă de pompe funebre, care a obținut documente în baza cărora bărbatul mort a fost îmbălsămat, în mod ilegal, într-un garaj, iar ulterior a fost mutat într-un sicriu din lemn și înhumat în mod tradițional. Totul s-a întâmplat cu complicitatea unui medic.

Descoperirea din Sectorul 3

Sicriu descoperit pe un mare bulevard din Capitală. Ulterior, polițiștii Serviciului Omoruri au fost chemați de polițiștii bucureșteni, după ce, în sectorul 3 al Capitalei, pe bulevardul Nicolae Grigorescu, a fost descoperit un al doilea sicriu din zinc, care era sprijinit de un gard.

Anchetatorii au găsit în sicriul respective și intestine umane. Din acest motiv, există ipoteza unei crime.

Ciudat este că la fel că în primul caz, autoritățile au găsit în coșciug brățara de identificare a persoanei decedate. Astfel, oamenii legii au descoperit că este vorba de o femeie, decedată tot în Marea Britanie și tot de COVID-19. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost adus în România în același timp cu bărbatul scos din sicriul aruncat pe un teren de la marginea orașului, scrie wowbiz.ro.

Citiți și: Descoperire macabră la marginea Bucureștiului. Un coșciug a fost găsit la groapa de gunoi. Ce s-a întâmplat cu cadavrul