Evenimentul Zilei > Actualitate > Lumea artiștilor, în doliu! A fost împușcat alături de alte patru persoane
Lumea artiștilor, în doliu! A fost împușcat alături de alte patru persoane

Lumea artiștilor, în doliu! A fost împușcat alături de alte patru persoane

Unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume a murit împușcat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în parcarea unui club din Atlanta.

Un cunoscut rapper, King Von, și-a pierdut viața într-un schimb de focuri, în care au mai fost împușcate alte patru persoane. O parte dintre acestea au fost împușcate de polițiștii care au intervenit să liniștească spiritele. În prezent poliția locală investighează care au fost persoanele rănite de către polițiștii care au intervenit la fața locului și care au fost victimele agresorilor.

Potrivit Biroului de Investigații din Georgia, schimbul de focuri a izbucnit în urma unei certe dintre mai mulți indivizi foarte violenți și s-a încheiat după ce cei implicați au văzut că rapperul s-a prăbușit inconștient la pământ, după ce a fost împușcat. King Von a fost transportat la un spital din apropiere, însă nu a reușit să supraviețuiască, rănile sale fiind foarte grave.

Autoritățile au anunțat, conform CNN, că în afară de rapper, în conflict a mai murit încă un bărbat, iar alte trei persoane au fost grav rănite. Dintre cele trei persoane care au fost rănite, una se află în stare critică și primește îngrijiri de specialitate, iar celelalte două sunt în stare stabilă.

Polițiștii au reținut doi suspecți în apropierea barului, despre care au informații că ar fi fost implicați în scandalul încheiat atât de tragic.

Mesaj de condoleanțe din partea lui LeBron James

În urma decesului cunoscutului rapper, vedeta baschetului american, LeBron James, a deplâns moartea acestuia și a postat un mesaj foarte emoționant, de condoleanțe, pe rețelele de socializare.

„Bronny, Bryce și cu mine ne-am legănat pe muzica și povestea lui! Copilul avea un viitor al naibii de bun înaintea lui. Rugăciunile și binecuvântările mele către familia sa”, a scris jucătorul de baschet LeBron James în memoria lui King Von.

Cine a fost King Von

Rapperul King Von s-a născut în Chicago pe 9 august 1994 și și-a petrecut cea mai mare parte a vieții într-un ansamblu rezidențial Parkway Gardens, cunoscut și sub denumirea de „O’Block”, în partea de sud a orașului. A copilărit cu rapperul Lil Durk, precum și cu Chief Keef, cu toții fiind vecini în Parkway Gardens.

La 16 ani, Von a intrat la închisoare pentru prima dată, iar în 2014, a fost acuzat că a împușcat și ucis o persoană și a rănit pe alta. După ce și-a dovedit nevinovăția, King Von a început să cânte, colaborând cu Lil Durk. În iunie 2019, King Von și Lil Durk, au fost arestați în legătură cu o altercație din Atlanta. Von l-a apărat pe Durk, iar cei doi rapperi au apărut în fața unui judecător pentru o audiere. Procurorii au susținut că cei doi bărbați au jefuit și împușcat un bărbat în fața unui drive-in popular din Atlanta, la data de 5 februarie 2019. Procesul era în curs la data la care King Von a murit împușcat în Atlanta.

În vârstă de 26 de ani, King Von tocmai își lansase un nou album.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News