Evenimentul Zilei > International > Rapper celebru ucis și tranșat de soție. I-a băut sângele…
Rapper celebru ucis și tranșat de soție. I-a băut sângele…

Rapper celebru ucis și tranșat de soție. I-a băut sângele…

Soția celebrului rapper, Andy Cartwright, este acuzată de crimă, după ce s-au descoperit părți din corpul bărbatului în frigiderul locuinței în care locuiau cei doi.

Soția celebrului rapper, Andy Cartwright, este acuzată de crimă, după ce s-au descoperit părți din corpul bărbatului în frigiderul locuinței în care locuiau cei doi.

Anchetatorii au scos la iveală detalii înfiorătoare despre modul în care bărbatul și-a pierdut viața.

Andy Cartwright, pe numele său adevărat Alexandru Iușko s-a născut în Ucraina. Este cel mai cunoscut pentru aparițiile sale pe Versus Battle, un YouTube rusesc în care rapperii se întrec în rap live.

Decesul lui Andy Cartwright, cunoscutul rapper din Rusia, a fost semnalat la sfârșitul lunii iulie. La acel moment, s-a considerat că artistul ar fi murit în urma unei sopradoze de droguri. Pentru a ascunde „motivul rușinos” din spatele decesului, soția acestuia, Marina Kokhal, a decis să îi dezmembreze corpul și să ascundă bucăți din acesta în frigiderul din locuința lor.

La momentul tranșării cadavrului, în casă s-ar fi aflat și fetița de doi ani a celor doi soți. La ceva timp după reținerea femeii, anchetatorii au mai aflat câteva detalii de-a dreptul terifiante despre clipele petrecute de Marina Kokhal în prezența trupului neînsuflețit al soțului său.

Surse din cadrul anchetei susțin că femeia i-ar fi băut sângele lui Andy Cartwright și chiar ar fi întreținut raporturi sexuale cu trupul neînsuflețit, înainte de a se apuca să îl dezmembreze.

Adevărul este cu mult mai greu de digerat, cu cât s-a descoperit că femeia ar fi fost geloasă pe amanta soțului ei, împreună cu care bărbatul și-ar fi închiriat un apartament în apropierea casei în care cei doi își creșteau fetița.

Anchetatorii cred că rapper-ul și soția lui s-ar fi certat, iar cea din urmă l-ar fi ucis, însă nu se cunoaște cu exactitate în ce mod. Pentru a-și acoperi urmele, Marina Kokhal și-ar fi tranșat soțul, urmând să distrugă părțile corpului ascunse în frigider.

Anchetatorii au găsit amprente provenind de la un bărbat pe unul dintre antebrațe, ca și cum victima ar fi fost apucată. Este greu de găsit dovezi întrucât văduva și-a curățat complet apartamentul de pe strada principală Nevsky Prospect din St Petersburg.

Prietenii bărbatului au spus că acesta a avut probleme cu alcoolul, dar nu a luat droguri, scrie wikibiouk.com.

Văduva a fost reținută. Este de așteptat să fie supus unui test poligraf. Ea a susținut că a găsit o seringă lângă corpul său.

Testele medico-legale sunt în curs de încercare de a stabili cauza decesului.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.