Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban a lăsat lumea cu ochii în soare! În plină conferinţă cu jurnaliştii a plecat fără nicio explicaţie
Ludovic Orban a lăsat lumea cu ochii în soare! În plină conferinţă cu jurnaliştii a plecat fără nicio explicaţie

Ludovic Orban a lăsat lumea cu ochii în soare! În plină conferinţă cu jurnaliştii a plecat fără nicio explicaţie

Ludovic Orban a dispărut pur şi simplu fără nicio explicaţie în timp ce jurnaliştii se pregăteau să-i pună întrebări. Până şi echipa care-l însoţea a rămas surprinsă.
Ludovic Orban a avut o reacţie surprinzătoare la Giurgiu. În mod cu totul neaşteptat Orban a plecat fără nicio explicație în timp ce ministrul Transporturilor răpundea la întrebarile jurnaliștilor.
Premierul Ludovic Oraban s-a aflat joi în judeţul Giurgiu împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pentru a inaugura podul de cale ferată de la Grădiştea, care face parte din calea ferată Bucureşti-Giurgiu, cea mai veche din România. La evenimentul la care participau mai multe oficialități, Ludovic Orban a dispărut subit în timp ce juraliștii erau pregătiți să îi adreseze întrebări.

De ce a fugit Ludovic Orban în plină conferinţă de presă

Momentul i-a surprins pe toti cei prezenți la eveniment. Lucian Bode a fost văzut cum a fugit pur și simplu după premier, după care a revenit la microfon explicând că Orban se grăbește să ajungă la Constanţa.

Podul peste râul Argeș de la Adunații Copăceni din județul Giurgiu a fost inaugurat joi după o lucrare de modernizare care a ținut peste un an. Obiectivul a fost deschis în prezența premierului Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Lucrările de reabilitare a podului de la Adunații Copăceni au început în vara anului trecut și au fost finalizate joi. Podul a fost inaugurat în prezența premierului Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

„Guvernul pe care îl conduc tratează cu cea mai mare atenţie toate investiţiile necesare pentru dezvoltarea judeţului Giurgiu. Avem proiecte foarte serioase pentru judeţul Giurgiu. Există un proiect pe care îl aştept de 15 ani. De fapt de 13 ani şi anume podul de cale ferată de la Grădiştea. Podul  de cale ferată de la Grădiştea practic a devenit nefuncţional în urmă cu 15 ani şi de atunci nu a fost reconstruit. Podul de la Grădiştea face parte din cea mai veche cale ferată din România, calea ferată Bucureşti-Giurgiu. Îmi doresc să rezolvăm această problemă şi într-un fel să spălăm ruşinea ultimilor ani prin finalizarea cât mai rapidă a acestui proiect”, a declarat Ludovic Orban la recepţia lucrărilor de modernizare DN5 Bucureşti – Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: