Evenimentul Zilei > Social > Lovitură pentru afaceriștii din orașul lui Dragnea. Se întâmplă de la 1 ianuarie
Lovitură pentru afaceriștii din orașul lui Dragnea. Se întâmplă de la 1 ianuarie

Lovitură pentru afaceriștii din orașul lui Dragnea. Se întâmplă de la 1 ianuarie

Firmele de pompe funebre din Teleorman nu mai au voie să expună sicrie începând cu data de 1 ianuarie 2020.

Decizie inedită a consilierilor locali din Alexandria, județul Teleorman. Aceștia au decis, în cadrul ședinței de Consiliu Local care a avut loc miercuri, să interzică firmelor de pompe funebre să mai expună coroane, sicrie şi cruci în afară magazinelor începând cu data de 1 ianuarie 2020.

Dacă nu vor respectă hotărârea aleșilor locali, firmelor li se va suspendă activitatea.

„Am primit sesizări de la mai mulţi cetăţeni în legătură cu sicriele, coroanele funerare şi crucile expuse pe trotuare, în faţa magazinelor de pompe funebre.

Pe lângă aspectul inestetic, creează şi un disconfort psihic. Şi pot să spun că majoritatea sesizărilor au venit din partea unor persoane tinere, până în 30 de ani. Astfel, am iniţiat proiectul de hotărâre adoptat astăzi de consilier”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul Alexandriei, Victor Drăguşin.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.