Evenimentul Zilei > Justitie > Lovitură în dosarul lui Alex Bodi! Judecătorii au decis: „Inculpații nu sunt periculoși”
Lovitură în dosarul lui Alex Bodi! Judecătorii au decis: „Inculpații nu sunt periculoși”

Lovitură în dosarul lui Alex Bodi! Judecătorii au decis: „Inculpații nu sunt periculoși”

Lovitură în dosarul lui Alex Bodi. Au apărut noi informaţii din dosarul instrumentat de DIICOT în care Alex Bodi a fost arestat, alături de mai mule persoane asociate cu el.
Lovitură în dosarul lui Alex Bodi. Au apărut noi informaţii din dosarul instrumentat de DIICOT în care Alex Bodi a fost arestat. Judecătorii au ajuns la concluzia că unii inculpați nu sunt periculoşi. Şi au fost plasaţi în arest la domiciliu.

Lovitură în dosarul lui Alex Bodi! Judecătorii au decis: „Inculpații nu sunt periculoși”

Judecătorii au ajuns la concluzia că faptele nu sunt aşa de grave precum au fost relatate de către DIICOT. Aşa că au plasat încă doi inculpați în arest la domiciliu. Alex Bodi şi ceilalţi implicaţi în dosar, au cerut înlocuirea măsurii arestului la domiciliu. Cu cea a controlului judiciar. Numai că cererile au fost respinse.
Conform referatului DIICOT în baza căruia aceștia au fost arestați, la momentul respectiv erau extrem de periculoși. Astăzi, inculpaţii nu mai prezintă un pericol pentru societate.

Judecătorii  de la Tribunalul Dolj au decis

 „Prelungeşte durata măsurii arestării la domiciliu a inculpaţilor.  Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o perioadă de 30 de zile.  Începând de la data de 16.02.2021 şi până la data de 17.03.2021, inclusiv.
Respinge cererile de modificare a conţinutului măsurii arestului la domiciliu formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Narcis Dumitru şi Lăcătuş Marius Adrian.
Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar formulată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae”, au decis judecătorii de la Tribunalul Dolj.
DIICOT a explicat că există „suspiciunea rezonabilă că inculpații au săvârșit infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism”.
În acest context trebuie avută în vedere „agresivitatea extremă a inculpaților”, că aceștia au obținut sume uriașe și că există riscul ca autorii să fugă din țară.
După o analiză atentă a probele de la dosar, judecătorii au ajuns la concluzia că acuzațiile procurorilor DIICOT nu sunt foarte grave şi au decis să fie plasaţi în arest la domiciliu, relatează antenastars.