Evenimentul Zilei > Monden > Decizia instanței în procesul lui Alex Bodi
Decizia instanței în procesul lui Alex Bodi

Decizia instanței în procesul lui Alex Bodi

Se va întoarce sau nu Alex Bodi în spatele gratiilor? Aceasta era, ieri, întrebarea momentului. Cu un dosar greu de cercetare pe numele său, acesta încă nu poate să respire ușurat.

Am aflat decizia instanței în procesul lui Alex Bodi. Scăparea din arestul preventiv impus în primă fază în ceea ce îl privește, l-a salvat pe Alex Bodi, care slăbise și se întristase după gratii, și l-a umplut de fericire. El se află în arest la domiciliu. A petrecut sărbătorile cu cele două fetițe ale sale. În continuare, e vizitat constant de fiica cea mică, Selena. Logodnica sa, Daria Radionova a venit în România și stă cu el.

În plus, prietenii îl vizitează, fac grătar pe terasă, fumează sisha, se uită la meciuri. În plus, și-a putut relua și antrenamentele, un antrenor personal venind acasă la Bodi. Dar toate acestea se pot sfârși la un semn, dacă judecătorul decide că e mai potrivit pentru el să stea în arestul poliției.

Decizia instanței în procesul lui Alex Bodi

Omul de afaceri originar din Mediaș a ajuns marți, 9 februarie 2021, în fața judecătorilor de la Tribunalul Dolj pentru a-și afla sentința. Reamintim că Alex Bodi a fost acuzat de diverse fapte penale precum proxenetism, spălare de bani, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional. La ieșirea din sala de judecată, ieri, Bodi era fericit.

Rețete și vedete a aflat de ce. „Așteptăm. Este în pronunțare până mai târziu, știe domnul avocat mai bine. Trebuie să fiu încrezător. Cum a spus și domnul avocat, am ajuns la un moment în care trebuie să schimbe puțin lucrurile în bine”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars, în decursul zilei de ieri.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.