La nici 5 luni de când au devenit părinți, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit. Cei doi locuiau în vila  artistului, din zona Băneasa, însă Anda a părăsit locuința în urmă cu două săptămâni, informează Cancan.

Potrivit aceleiași surse, Anda Călin locuiește acum la mama ei, împreună cu Anastasia Maria, fetița pe care o are cu Liviu Vârciu. Tânăra ar mai ține legătura cu fostul ei partener doar datorită copilului, sursele citate dezvăluindu-ne că prezentatorul TV a înlocuit-o deja pe Anda.

Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit părinți la sfârșitul lui septembrie 2017

Anda Călin și Liviu Vârciu deveneau părinți pe 26 septembrie anul trecut. Fetița lor primea numele Anastasia Maria. Înainte de fericitul eveniment, Liviu Vârciu a fost întrebat despre căsătorie, spunând că nu este momentul să fie din nou însurat. „Cu siguranţă mă voi însura. Nu e momentul acum, dar când o să simt că trebuie să fac pasul ăsta, cu siguranţă o voi face. Mă bucur că îmi vine un copil acum, o fetiţă şi că sarcina decurge aşa cum ar trebui să decurgă o sarcină normală. Mă bucur că fii-mea (n.r.- prima fiică a lui Vârciu, Carina) o să ia examenul pentru clasa a IX-a şi sunt tare mândru de ea. Tati, sunt mândru de tine! Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru că e la Arad și eu am filmat, dar la banchet am fost lângă ea. Pentru că i-am promis de anul trecut  că vin la banchet și am fost tare mândru să o văd cât de mult a crescut”, declara Liviu Vârciu înainte de a deveni din nou tătic.