Evenimentul Zilei > Politica > Lider PNL Alba: Ponta oferă funcţii ŞPAGĂ liberalilor care vor să rămână la guvernare pentru a TRĂDA
Lider PNL Alba: Ponta oferă funcţii ŞPAGĂ liberalilor care vor să rămână la guvernare pentru a TRĂDA

Lider PNL Alba: Ponta oferă funcţii ŞPAGĂ liberalilor care vor să rămână la guvernare pentru a TRĂDA

Preşedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, l-a acuzat, luni, pe premierul Victor Ponta că încercă să ofere funcţii drept "şpagă" liberalilor care doresc să rămână la guvernare, pentru ca aceştia să-şi trădeze partidul.

Florin Roman, care este şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, spune că premierul Victor Ponta "s-a autodenunţat" prin declaraţiile transmise public liberalilor care doresc să rămână alături de el, potrivit cărora aceştia îşi vor păstra funcţiile pe care le deţin.

"Astăzi, domnul Ponta s-a autodenunţat oferind şpagă liberalilor care doresc sa rămână la guvernare, cu preţul de a trăda PNL. Stimate domn, nu aţi înţeles nimic din relaţia cu PNL. Aţi crezut că dacă îi fraiereşti pe doi-trei de prin guvern aşa sunt toţi liberalii. Nu suntem oameni fără caracter, cameleoni politici. Te înşeli, domnule Ponta! Nu o să spargi PNL pentru că nu suntem de vânzare. Au încercat şi predecesorii dumneavoastră, comuniştii şi Traian Băsescu. Nu au reuşit", a afirmat Roman, citat de Mediafax.

Liderul liberalilor din Alba Iulia i-a recomandat premierului Victor Ponta să îşi vadă în continuare de "graţierea baronilor PSD găsiţi vinovaţi de justiţie" şi să înceteze presiunile asupra liberalilor deoarece aceştia vor intra în opoziţie cu demnitate.

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina personală de pe Facebook următorul mesaj: "Am un mesaj pentru toţi alegatorii PNL şi USL: vreau ca PNL să rămână pe toate funcţiile pe care le deţine, vreau sa fie alături de mine, să îl dam jos pe Traian Băsescu şi să guvernăm ţara".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: