Legendarul Johnny Hallyday a fost spitalizat de urgenţă

Legendarul Johnny Hallyday a fost spitalizat de urgenţă

Legenda rockului francez, Johnny Hallyday, care a împlinit recent 69 de ani, a fost spitalizat de urgenţă în acest weekend la Pointe-a-Pitre (Guadalupe, Antilele Franceze), din cauza unei puternice crize cardiace, a declarat pentru AFP o sursă apropiată cântăreţului.

Informaţiile nu au fost confirmate oficial de biroul de presă al artistului, însă Gilbert Coullier, producătorul lui Johnny Hallyday, a declarat pentru AFP că va veni, în cursul acestei zile, cu date suplimentare referitoare la subiect.

Conform celor transmise de Radio RTL, partener media cu vechime al lui  Johnny Hallyday, rocker-ul a fost transportat de urgenţă cu un elicopter la spitalul din Pointe-a-Pitre, în noaptea de sâmbătă spre dumincă. Artistul îşi petrecea vacanţa pe insula Sfântul Bartolomeu, aflată în apropiere.

"Laeticia (soţia sa - n.r.) şi familia au făcut toate demersurile pentru transferarea lui în Martinica", precizează RTL.

Ne puteți urmări și pe Google News

Johnny Hallyday a început, în luna mai a acestui an, un amplu turneu mondial de promovare a ultimului său album, "Never Alone", în cadrul căruia a făcut o escală de patru nopţi la Stade de France, în Paris. Cântăreţul şi-a întrerupt turneul pe 3 august, pentru o scurtă vacanţă estivală de care intenţiona să profite şi pentru a-şi înregistra noul album, a cărui apariţie este programată pentru luna noiembrie.

Turneul lui Johnny Hallyday va reîncepe pe 11 octombrie, la  Epernay, pentru ca, până în 22 decembrie, la finalul a 22 de concerte, să ajungă la Marsilia.

Problemele de sănătate ale cântăreţului nu sunt o premieră. În decembrie 2009, acesta a fost internat de urgenţă la un spital din Los Angeles, după o serie de complicaţii survenite unei operaţii de hernie de disc. Ajuns atunci în comă, Hallyday a fost forţat de circumstanţe să îşi anuleze finalul turneului 66, prezentat atunci ca un turneu de adio.

<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U9Gqoml5Ee0?version=3&hl=en_US&rel=0" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/U9Gqoml5Ee0?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="360"></embed></object> <object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BcN6HOLSPhs?version=3&hl=en_US&rel=0" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/BcN6HOLSPhs?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="360"></embed></object>