Evenimentul Zilei > Social > Lebedele furate au fost înapoiate la centrul unde primeau îngrijiri
Lebedele furate au fost înapoiate la centrul unde primeau îngrijiri

Lebedele furate au fost înapoiate la centrul unde primeau îngrijiri

Cele trei lebede furate în urmă cu câteva zile de la Centrul de Reabilitare a Animalelor Sălbatice din Tîrgu Mureş au fost aduse înapoi.

Posibil să fi fost returnate, peste noapte, de către persoanele care le-au furat deoarece cei de la centru le-au găsit dimineața în curte. Erau flămânde și însetate.

„Suntem foarte fericiți că sunt în viață, noi credem că numai o minune a făcut posibil acest lucru. Chiar nu ne așteptam să mai fie în viață. Au mâncat, au băut apă, acum ne străduim să le îngrijim cât mai bine”, a declarat Iulia Vizi, purtătoarea de cuvânt a Grupului Milvus.

Cele trei lebede de vară, aflate într-o stare de sănătate precară după ce au aterizat pe un batal de reziduuri petroliere, au fost îngrijite la Centrul de Reabilitare a Animalelor Sălbatice aparţinând Grupului Milvus din Tîrgu Mureş. Păsările au fost aduse de la Suplacu de Barcău la sfârşitul lunii aprilie și pentru specialiștii grupului salvarea și reabilitarea lor a fost o mare provocare. Mai ales că au primit șase păsări iar trei dintre ele au murit.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: