Aflat pe un pat de spital, internat de joi, cu un test pozitiv şi un test negativ primite în aceeaşi zi, Lazarus i-a ameninţat pe jurnaliştii care au scris că ar fi în stare gravă din cauza infectării cu Covid-19.

Realizatorul spune că are doar o răceală

Informaţia referitoare la faptul că Luis Lazarus se află în spital a fost difuzată de România TV, postul unde jurnalistul este invitat permanent, fiind ulterior preluată și de alte publicaţii și site-uri. De menționat că Lazarus a făcut parte până acum dintre coronasceptici. Realizatorul Tv a participat regulat la protestele organizate împotriva restricțiilor.

Sâmbătă, senatoarea Diana Şoşoacă a publicat pe pagina sa de Facebook mesajele primite de Luis Lazarus, unul cu un rezultat pozitiv la testul COVID-19 şi unul cu rezultat negativ. Vedeta media a declarat pentru presa tabloidă că ar avea doar o răceală, și nu coronavirus. El a mai spus că sunt persoane care acceptă bani pentru a se

În martie 2020, Lazarus susținea chiar că primul caz de COVID-19 din România nici măcar nu a fost real. Mai mult, acesta declara că întreaga criză COVID-19 ar fi de mare ajutor pentru oamenii de afaceri din sectorul alimentar și cel medical. Mai mult, el recomanda tratamentul cu „ciorbă, fripturică și o țuică”.

”Dacă simțiți că răciți un pic: ciorbiță, fripturică și o țuică!”

„Nu își pune nimeni nicio întrebare cum se explică chestia asta? Nu! Bine! Explicația cred că e simplă: urma să vină o criză! Dacă tot vine, de ce nu am putea să o dirijăm abil astfel încât să recuperăm ceva? De pildă, salvăm sectoarele alimentare și medicale! Nu asta e cel mai important în viață? Ce mănânci și cât de sănătos ești! Acum poate să vină criza! Tovarășii din sectoarele cu pricina au vândut fraierilor stocurile și sunt foarte liniștiți! Hai să auzim de bine! Dacă simțiți că răciți un pic: ciorbiță, fripturică și o țuică!”, spunea atunci Lazarus, potrivit Gandul.